Facebook Pixel Masterchef - Masterchef Spoiler: Χαμός πριν την πρεμιέρα Masterchef - Συμφώνησαν Τζιοβάνι και Μαργαρίτα - "Απέναντι" στους κριτές!
Life
| 2021-11-09 23:10:00

Χαμός πριν την πρεμιέρα Masterchef - Συμφώνησαν Τζιοβάνι και Μαργαρίτα - "Απέναντι" στους κριτές!

Sportdog Team
Χαμός πριν την πρεμιέρα Masterchef - Συμφώνησαν Τζιοβάνι και Μαργαρίτα - "Απέναντι" στους κριτές!

Οι δύο πρώην και πολύ αγαπητοί παίκτες έκλεισαν μία μεγάλη συμφωνία και αναμένεται πλέον να είναι... ανταγωνιστές με τους Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο. Πώς θα αντιδράσουν άραγε;

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον νέο κύκλο του Masterchef βρίσκονται όλοι στο Star και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται στα νέα επεισόδια να δούμε αρκετούς και παίκτες από πέρυσι.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐηδου που έγινε η πρώτη γυναίκα Masterchef, μπορεί να μη συμφώνησε με το κανάλι για να κάνει κάποια εκπομπή, ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό να… περάσει ως guest σε κάποια επεισόδια από το νέο έτος. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, που παρότι δεν εκτίθεται στη δημοσιότητα, έχει κερδίσει το κοινό και έχει τους δικούς της φανς.

Γι’ αυτό και όλοι ψάχνουν να δουν τι θα κάνει τη νέα σεζόν κι αν θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ακόμα λοιπόν δεν έχει κλείσει κάτι, όμως το Sportdog.gr αποκαλύπτει πως έχει δώσει τα χέρια για μία μεγάλη συνεργασία, μακριά από τις κάμερες, αλλά μέσα στην κουζίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε, η Μαργαρίτα συμφώνησε να εργαστεί στο νέο μαγαζί που ανοίγει ο πρώην συμπαίκτης της Τζιοβάνι στην Αθήνα. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι δύο πρόσωπα που… λάτρεψε το κοινό. Το μαγαζί θα είναι στα Πετράλωνα, οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις εδώ και μέρες και ο Ιταλός θέλει από τη νικήτρια του Masterchef να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην κουζίνα του.

Βέβαια, η παρουσία τους πλέον στα εστιατόρια της Αθήνας και μάλιστα μετά την τεράστια επιτυχία τους στο Masterchef, σίγουρα θα τους φέρει… απέναντι από τους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνου Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Και οι τρεις ασχολούνται με την εστίαση και έχουν δικά τους μαγαζιά, ωστόσο οι σχέσεις τους με τους δύο πρώην παίκτες είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται να τους δούμε στο μαγαζί ως… διαφήμιση!

 

Ανατροπή με το νέο Masterchef - Η πρώτη μεγάλη αποκάλυψη - Μπήκαν κορυφαία ονόματα στο ριάλιτι!

Το GNTM 4 προχωράει με γοργούς ρυθμούς αφού ήδη, αρχές Νοεμβρίου, κι έχουμε τη δεκάδα του διαγωνισμού. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το φετινό GNTM 4 και πότε θα ξεκινήσει το επόμενο πρότζεκτ του STAR, MasterChef 6;

Οι προετοιμασίες καλά κρατούν στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς κι ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ένα πρότζεκτ, ετοιμάζουν το επόμενο. Σε μία τόσο ανταγωνιστική σεζόν, άλλωστε, είναι αναμενόμενο ο κάθε σταθμός να προετοιμάζει πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματά του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, τα γυρίσματα του GNTM 4 έχουν ολοκληρωθεί με τους τελευταίους παίκτες να βρίσκονται ήδη εκτός σπιτιού.

Η τελική πεντάδα – ή και τετράδα – έχει γίνει ήδη γνωστή και τα φιλόδοξα μοντέλα κάνουν ένα διάλειμμα λίγο πριν επιστρέψουν στο διαγωνισμό. Τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει ο ημιτελικός κι έτσι αρχές με μέσα Δεκεμβρίου θα έχουμε τον τελικό του GNTM 4. Πιθανότερα, λοιπόν, φέτος να μάθουμε λίγο νωρίτερα ποιος ή ποια θα είναι το Επόμενο Top Model της Ελλάδας.

Το MasterChef 6, τα γυρίσματα και το ρεκόρ αιτήσεων

Όσον αφορά το MasterChef 6, οι προετοιμασίες και τα πρώτα κάστινγκ έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, ετοιμάζονται να επιστρέψουν πάλι πίσω στις οθόνες μας με πολλές αλλαγές και πολλές ανατροπές. Φέτος, όπως έχει γίνει γνωστό, οι αιτήσεις έχουν πάρει πραγματικά φωτιά και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με πολύ γελιό. Μάλιστα, έχουν λάβει συμμετοχή κι ήδη καταξιωμένοι μάγειρες, συνεπώς ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Σκοπός του καναλιού φέτος είναι το ριάλιτι μαγειρικής, που όλοι αγαπήσαμε, να βγει νωρίτερα στον τηλεοπτικό αέρα απ’ ότι πέρυσι. Υπενθυμίζουμε ότι το MasterChef 6 την προηγούμενη σεζόν είχε κάνει πρεμιέρα τέλη Γενάρη, φέτος, όμως, το πιθανότερο είναι να δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα αμέσως μετά το φινάλε του GNTM 4.

Ο ανταγωνισμός και το δεύτερο μισό της σεζόν αναμένεται να είναι μεγάλος, δεδομένου ότι έρχονται νέα ριάλιτι που πέρυσι είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία, όπως το Survivor και η Φάρμα, ενώ μην ξεχνάμε ότι οι σειρές μυθοπλασίας συνεχίζουν κανονικά. Βέβαια, το MasterChef έχει ήδη δημιουργήσει το κοινό του, κάτι που αποδείχθηκε και από την παταγώδη αποτυχία των αντίστοιχων ριάλιτι του ANT1 και του ΣΚΑΪ. Το Top Chef, μάλιστα, του ΣΚΑΪ είχε ένα πρόωρο φινάλε με έναν αδιάφορο τελικό, που με βίας ακούμπησε το 5% στην τηλεθέαση.

Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα σχετικά με τον τελικό του GNTM 4 και την πρεμιέρα του MasterChef 6. Μείνετε συντονισμένοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags