Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Κορωνοϊός: Σάλος με την ατάκα Ευαγγελάτου στο MEGA για εμβόλιο και τρίτη δόση - Τρομερές αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-12 21:22:00

Σάλος με την ατάκα Ευαγγελάτου στο MEGA για εμβόλιο και τρίτη δόση - Τρομερές αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος με την ατάκα Ευαγγελάτου στο MEGA για εμβόλιο και τρίτη δόση - Τρομερές αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα είπε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος, αποτέλεσαν...ευκαιρία για κάποιους, ώστε να συνεχίζουν τον «πόλεμο» για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Με αντικρουόμενα σχόλια υποδέχθηκε το διαδίκτυο την δήλωση του Νίκου Ευαγγελάτου, αναφορικά με την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του COVID, την οποία έκανε και διαφήμισε αναλόγως.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όμως θυμήθηκαν την δημόσια ανακοίνωση του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε δηλώσει πως το πρώτο εμβόλιο που έκανε, ήταν το μονοδοσικό της Johnson and Johnson.

Με απλά λόγια, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, λείπει μία δόση για να φτάσει στην τρίτη, την οποία και ανακοίνωσε!

Για το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson, απαιτείται δεύτερη δόση, πάλι με το ίδιο σκεύασμα. Αυτή η δόση θεωρείται η «ενισχυτική». Και όχι φυσικά τρίτη δόση με το ίδιο ή άλλο εμβόλιο.

Επειδή πάντως ακόμα και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να κάνει τρεις δόσεις πάνω σε ένα μονοδοσικό εμβόλιο, όταν κάτι τέτοιο δεν έχει εγκριθεί από κανέναν διεθνή φορέα, το πιθανότερο είναι να μπερδεύτηκε και αντί για τρίτη δόση που δήλωσε, να εννοούσε πως έκανε την «ενισχυτική δόση» του Johnson and Johnson, σύμφωνα με την προτροπή του ΕΟΔΥ.

Η δήλωσή του αυτή πάντως έγινε… κόκκινο πανί από τους αντιεμβολιαστές, οι οποίοι εδώ καιρό βρίσκονται σε «ανοιχτό πόλεμο» μαζί του, καθώς θεωρούν πως τους «χτυπάει» μέσα από την εκπομπή του. Βέβαια, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος το μόνο που κάνει από την εκπομπή του MEGA, είναι να παρουσιάζει τα δεδομένα και τα αποτελέσματα του εμβολίου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Κατέρρευσε στα χέρια του γιου του στη φυλακή (ΦΩΤΟ)

"Πάγωσαν" στο MEGA με την ατάκα του Νίκου Ευαγγελάτου για το εμβόλιο και το... τσιπάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στο Mega, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την σημασία του εμβολίου, αλλά και το πόσο σημαντική πράξη είναι εμβολιασμός προκειμένου να αποφύγουμε την ΜΕΘ και την σοβαρή νόσηση από covid, καθώς όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα, όλοι κάποια στιγμή θα κολλήσουν.

Ένα και μοναδικό είναι το ”φάρμακο” κατά του νέου ιού που άλλαξε ριζικά την ζωή της ανθρωπότητας, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για σενάρια συνωμοσίας και αρνούνται να εμβολιαστούν, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους, όσο και την δημόσια υγεία.

Εχθές είχαμε μια δήλωση από τον γνωστό δημοσιογράφο, η οποία φάνηκε να είχε αντίκτυπο στους θεατές και τους χρήστες του διαδικτύου. Όπως είπε και ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Άμα ήταν να μας έβαζαν τσιπάκι θα το έκαναν από την 1η φορά, δεν χρειάζονταν 3 δόσεις» .

Βίντεο από το δελτίου ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου και οι δηλώσεις του για το εμβόλιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags