Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: "Τον έδειρα γιατί με είπε κερατά και προσέβαλε τη γυναίκα μου"!
Life
| 2021-11-23 15:36:00

Αποκάλυψη από Ραπτόπουλο: "Τον έδειρα γιατί με είπε κερατά και προσέβαλε τη γυναίκα μου"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Ραπτόπουλο: "Τον έδειρα γιατί με είπε κερατά και προσέβαλε τη γυναίκα μου"!

Ο Κωστής Ραπτόπουλος εξήγησε τι συνέβη και αποκάλυψε τον λόγο που επιτέθηκε στον συνεργάτη του, που εμφανιζόταν συχνά στις εκπομπές του.

Κωστής Ραπτόπουλος: Αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη η εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού παραγωγού αθλητικών εκπομπών, Κωστή Ραπτόπουλου, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του πρόσωπο που συμμετείχε στις εκπομπές του ως πανελίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο Κωστής Ραπτόπουλος έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του πανελίστα και μόλις τον είδε τον ξυλοφόρτωσε. Ο γνωστός παραγωγός κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, για εξύβριση και για απειλή. Μετά την απόφαση για αναβολή ο παραγωγός αθλητικών εκπομπών αφέθηκε ελεύθερος.

Εξηγώντας στην πρόεδρο του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης γιατί έδειρε τον συνεργάτη του, ο κ. Ραπτόπουλος ισχυρίστηκε ότι τον αποκαλούσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του.

Μάλιστα, όπως είπε ο παραγωγός του Metropolis 95.5 μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή "Της Κακομοίρας": «Μετά το ξύλο μου έκαναν τρεις προτάσεις για διαφήμιση».

Ο Ραπτόπουλος είπε ότι πέραν του ότι δέχτηκε τρεις προτάσεις για διαφήμιση, τετραπλασιάστηκαν οι αριθμοί των σελίδων του στο instagram και το youtube!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags