Facebook Pixel Ρουκ - Ζουκ Ζέτα Μακρυπούλια: Η λέξη ήταν τα "μπαλάκια" και τα… μπιπ ξέφυγαν - Η μεγάλη απορία της Μακρυπούλια (Vid)
Life
| 2021-11-24 09:40:00

Ρουκ Ζουκ: Η λέξη ήταν τα "μπαλάκια" και τα… μπιπ ξέφυγαν - Η μεγάλη απορία της Μακρυπούλια (Vid)

Sportdog Team
Ρουκ Ζουκ: Η λέξη ήταν τα "μπαλάκια" και τα… μπιπ ξέφυγαν - Η μεγάλη απορία της Μακρυπούλια (Vid)

Για πρώτη φορά ακούστηκαν ακατάλληλη λέξη χωρίς... μπιπ στον "αέρα" της εκπομπής, καθώς και από κοντρόλ είχαν μείνει άφωνοι με όσα εξελίσσονταν στο πλατό.

Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Άλλη μία… χρυσή σελίδα γράφτηκε στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1!

Στο επεισόδιο Ρουκ Ζουκ της Τρίτης, η λέξη ήταν τα «μπαλάκια» και ο παίκτης που έπρεπε να κάνει την περιγράψει είπε αυτό που όλοι φανταζόμαστε.

Αποτέλεσμα ήταν τα πράγματα να ξεφύγουν για ακόμα μια φορά στο τηλεπαιχνίδι και μάλιστα, να ακουστεί στον… αέρα χωρίς μπιπ η λέξη μα@@ας!

Η Ζέτα Μακρυπούλια άφωνη από όσα άκουγε ξέσπασε σε γέλια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ατάκα παίκτη για τα… τρισδιάστατα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Παίκτρια το Ρουκ Ζουκ... σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια με την ατάκα για τα προφυλακτικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ρουκ Ζουκ, η καθημερινή εκπομπή που μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο με τις ατάκες και τα μπερδέματα, μάς χάρισε ακόμη μία “χρυσή” ατάκα από μία παίκτρια.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια κλήθηκε να επιλέξει μερικά πράγματα που βρίσκεις κάτω από ένα κρεβάτι. Στη συνέχεια η Ζέτα Μακρυπούλια θα ανακοίνωνε στις συμπαίκτριές της το θέμα και εκείνες θα έπρεπε να βρουν όσα πρόσθεσε στην λίστα η συμπαίκτριά τους.

Μία από τις απαντήσεις που έπρεπε να βρουν και “έστειλε αδιάβαστη” την Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και εμάς ήταν… τα προφυλακτικά! Ναι, καλά ακούσατε, η παίκτρια πρότεινε την λέξη προφυλακτικό και η αλήθεια είναι πως όχι- ούτε οι φίλες και συμπαίκτριές τις κατάφεραν να βρουν την λέξη!

 

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: "Με αυτά σε δένει ο άνδρας σου στο κρεβάτι" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Άλλη μία επική στιγμή καταγράφηκε στο «Ρουκ Ζουκ», όπου οι παίκτριες έδωσαν ρέστα.

Η λέξη που έπρεπε να βρουν ήταν το… σχοινί και η περιγραφή, για κάποιο περίεργο λόγο, συνδέθηκε με το σεξ.

Για να βοηθήσει μάλιστα τη φίλη της να βρει τη λέξη, η παίκτρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με αυτά σε δένει άνδρας σου. Όχι αλυσίδες και χειροπέδες, κάτι πιο… λαιτ»!

Η λέξη βρέθηκε, αφού μάθαμε ότι μπορείς να δεθείς και με τη μαξιλαροθήκη, κάτι που όπως ισχυρίστηκε δεν γνώριζε ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το ΕΠΙΚΟ βίντεο:

Χυδαίος διάλογος Ζέτας Μακρυπούλια με παίκτη - "Επίθεση" από Μουτσινά: "Είναι τσοντοπαίχνιδο" (Vid)

Τα… αστεία έως και προκλητικά περιστατικά στο Ρουκ Ζουκ συνεχίζονται με αμείωτος ρυθμούς και η αλήθεια είναι πως αρέσουν στον κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ένα ακόμα βίντεο που έγινε viral, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να περιγράψουν τη λέξη «αγγούρι». Τότε, ακούστηκε η περιγραφή «έβαλε στον κ@@ο μου ένα…», η οποία πραγματικά σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε γιατί δεν σκέφτηκαν τη χωριάτικη και τη χαρακτήρισε… ξεπερασμένη, με τον παίκτη να της απαντάει πως δεν το έχω κάνει. Η Μακρυπούλια, εμφανώς σε αμηχανία, αποχώρησε γρήγορα μονολογώντας «δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό»!

Το σκηνικό λοιπόν «έπαιξε» στην εκπομπή του την επόμενη ημέρα και ο Νίκος Μουτσινάς, οποίος σημείωσε πως «αν και κολλητή μου η Ζέτα, είναι πλέον τσοντοπαίχνιδο. Πρέπει να αλλάξει ώρα, να πάει βράδυ. Με βολεύει κιόλας..»

Δείτε το βίντεο μετά το 6.50’’:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags