Facebook Pixel Masterchef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε το απόλυτο σχέδιο του Masterchef - Πρόβλεψη για την τηλεθέαση (Vid)
Life
| 2021-11-29 09:40:00

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε το απόλυτο σχέδιο του Masterchef - Πρόβλεψη για την τηλεθέαση (Vid)

Sportdog Team
Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε το απόλυτο σχέδιο του Masterchef - Πρόβλεψη για την τηλεθέαση (Vid)

Ο πασίγνωστος και πολύ πετυχημένος τηλε-μάγειρας μίλησε για το ριάλιτι μαγερικής και εξήγησε τι συνέβη στην φετινή σεζόν, αλλά και τι θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης υποδέχθηκε την εκπομπή Κεραία της ΕΡΤ και την Ρέα Βιτάλη για μια κουβέντα γεμάτη γεύσεις και Χρυσούς Σκούφους.

«Γυρίσαμε 160 επεισόδια μέσα σε πέντε χρόνια στην Ελλάδα και πολλά στο εξωτερικό. Βραβεύτηκα στο εξωτερικό σαν την καλύτερη σειρά που είχε σχέση με τη γεύση». Είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την εκπομπή Μπουκιά και συχώριο.

Παράλληλα σχολίασε πως η ύπαρξη πολλών μαγειρικών ριάλιτι είναι υπερβολή και ο κόσμος τις αποδοκίμασε

«Γίνονται εκπομπές σχεδόν πανομοιότυπες και το απαύγασμα όλων αυτών είναι τα τηλεπαιχνίδια που έχουμε τρία αυτή τη στιγμή που είναι μία υπερβολή. Το ένα καβαλάει το άλλο. Το κορυφαίο που είναι το MasterChef δεν έχει βγει στον αέρα περιμένει τα άλλα να καούν και να βγει να σαρώσει».

 

Στην εκπομπή μίλησε και η νικήτρια του περσινού Masterchef, Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η οποία εξομολογήθηκε πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι του Star της άνοιξε τις πόρτες και βελτίωσε την αντίληψή της πάνω στη μαγειρική.

Είχα πολλές προτάσεις στην αρχή από διαφημιστικά. Τώρα είναι λογότερα. Δεν είχα τόσες προτάσεις εστιατορικά. Ήθελα απλά να δω, να γνωρίσω τους κριτές, δεν πήγα για να κερδίσω, είχα την περιέργεια να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Πριν το MasterChef έβαζα στον εαυτό μου 4 τώρα χωρίς να έχω καταφέρει κάτι παραπάνω του βάζω 5 γιατί τώρα έχω ανακαλύψει νέα πράγματα».
 

 

Βόμβα πριν την πρεμιέρα Masterchef - Ο Κουτσόπουλος έκλεισε σε άλλη εκπομπή μαζί με πρώην παίκτη!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ήδη αρχίσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του MasterChef 6 τα γυρίσματα και ήδη έχουν μπει όλοι στο κλίμα και ρίχνουν σκληρή δουλειά.

Ο γνωστός σεφ μίλησε πρόσφατα για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν. Τα γυρίσματα γίνονται στο Λαύριο όπως πάντα και ήδη οι κουτάλες έχουν πάρει φωτιά.

«Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας για το MasterChef.

«Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά» είπε.

«Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο» απάντησε στο γιατί δεν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση η περσινή νικήτρια του ΜasterChef.

Εκπομπή και στο διαδίκτυο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπολος μπορεί να αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα, από το περσινό παιχνίδι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει κρατήσει επαφές και με άλλους παίκτες. Για παράδειγμα, έχει επαφές με τον Τζιοβάνι, τον Ιταλό που μπορεί να μην νίκησε, αλλά ξεχώρισε με την παρουσία του και αγαπήθηκε από το κοινό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κουτσόπουλος μαζί με τον Ιταλό συζητάνε και ίσως έχουν ήδη συμφωνήσει, να ξεκινήσουν μαζί μία εκπομπή μαγειρικής στο youtube, με διάφορες καλεσμένους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags