Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης: Βόμβα μεγατόνων: Αυτή η παρουσιάστρια θα πάρει τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη - Τέλος το καλοκαίρι;
Life
| 2021-12-01 07:47:00

Βόμβα μεγατόνων: Αυτή η παρουσιάστρια θα πάρει τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη - Τέλος το καλοκαίρι;

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων: Αυτή η παρουσιάστρια θα πάρει τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη - Τέλος το καλοκαίρι;

Ο ΑΝΤ1 βρήκε την "εκλεκτή" που θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης και του Θοδωρή Κυριακού!

Στο στόχαστρο του ANT1 βρίσκεται Εδώ και μερικούς μήνες η παρουσιάστρια του Οpen Φαίη Μαυραγάνη.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό από την ημέρα που ξεκίνησε να εκπέμπει με την ονομασία Εpsilon και κατάφερε να ξεχωρίσει με τον επαγγελματισμό της αλλά και με τις υψηλές τηλεθεάσεις που καταγράφει τα τελευταία χρόνια.

Ο ΑΝΤ1 και προσωπικά ο πρόεδρος του ομίλου Θοδωρής Κυριακού έχει διακρίνει εδώ και αρκετό καιρό τις ικανότητες της δημοσιογράφου οι οποίες όμως περιορίζονται λόγω της μικρής δυναμικής που έχει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από το στρατόπεδο του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η Φαίη Μαυραγάνη θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να διαδεχθεί τον βασιλιά του καναλιού Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος όπως έχει ανακοινώσει κρεμάει τη γραβάτα του ή την φετινή ή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Στον ΑΝΤ1 ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την διαδοχή του Γιώργου Παπαδάκη που βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα 30 χρόνια τώρα και το κενό που θα αφήσει πίσω του θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Το σκεπτικό που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι την θέση του να αναλάβει μία γυναίκα ώστε να μην θυμίζει σε τίποτα τις χρυσές μέρες του Καλημέρα Ελλάδα!

Πηγή: Εφημερίδα Spirto

 

Τα πάνω-κάτω στον ΑΝΤ1 με Γιώργο Παπαδάκη λόγω… MEGA - Του ανακοινώνουν άμεσα τα μαντάτα!

Σε εντατικό μάθημα για αρκετά κανάλια εξελίσσεται η φετινή σεζόν. Η πρωινή ζώνη έχει μετατραπεί σε πονοκέφαλο για κάποιους ενώ άλλοι κάνουν τον γύρο του θριάμβου! Ποιοι αναμένεται να κάνουν γρήγορα στροφή προς άλλη κατεύθυνση;

Μπορεί στην αρχή της σεζόν, η επιλογή του MEGA να φάνταζε υπερβολική αλλά τελικά φαίνεται πως δικαιώνεται. Πως η τριπλή διχοτόμηση της πρωινής ζώνης του, δείχνει τον δρόμο και στα υπόλοιπα κανάλια;

Ενημέρωση vs Ψυχαγωγία

Θυμίζουμε ότι στο MEGA η πρωινή ζώνη ξεκινάει από πολύ νωρίς. Στις 05:00 προβάλλεται η Κοινωνία Ώρα MEGA ενώ αμέσως μετά παίρνει σκυτάλη το MEGA Καλημέρα, με τελικό αποδέκτη την Δανάη Μπάρκα στις 10:50! Το μοντέλο αυτό φαίνεται πως αποδίδει αφού οι πρωινές εκπομπές του MEGA βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης…

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, φαίνεται πως αρχίζουν να εξετάζουν και τα υπόλοιπα κανάλια με πρώτο και καλύτερο το STAR. Εκεί δεν υπάρχει καμία εκπομπή πριν από το Breakfast@Star παρά μόνο επαναλήψεις του Shopping Star με την Βίκυ Καγιά. Ήδη στο κανάλι σκέφτονται σοβαρά, τη νέα σεζόν, να ενεργοποιηθεί και η πολύ πρωινή ζώνη.

Κάτι αντίστοιχο, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την Real Life, βρίσκεται στις σκέψεις και του ANT1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να υπάρχει το Καλημέρα Ελλάδα που ξεκινά στις 06:00 αλλά θέλουν να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτό το πολύ πρωινό κομμάτι του προγράμματος. Για την ακρίβεια, στόχος είναι μέχρι τις 10:00 να υπάρχει αμιγώς ενημέρωση (είτε με 1 είτε με 2 εκπομπές), η οποία μάλιστα να ξεκινά και νωρίτερα τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε πως πιθανότατα αυτή να είναι και η τελευταία σεζόν που βλέπουμε το Καλημέρα Ελλάδα, αν και κάθε χρόνο τελικά καταφέρνει να πάρει παράταση.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags