Facebook Pixel Masterchef: Νέα μεγάλη αλλαγή στο Masterchef - Έρχονται άλλοι κριτές - Μπήκαν οι πρώτοι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-12-01 09:40:00

Νέα μεγάλη αλλαγή στο Masterchef - Έρχονται άλλοι κριτές - Μπήκαν οι πρώτοι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα μεγάλη αλλαγή στο Masterchef - Έρχονται άλλοι κριτές - Μπήκαν οι πρώτοι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημες ανακοινώσεις για το ριάλιτι μαγειρικής που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή. Η... πρόκληση στο Survivor και οι εκπλήξεις που έρχονται!

Από την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού για όλους όσους το παρακολουθούν φαινόταν ότι το MasterChef του STAR. ξεκίνησε για να μείνει. Με αλλαγές, με διαφορετικούς κριτές στην πορεία, αλλά δεν σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού.

Για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών. Ο κόσμος του λατρεύει και κάθε χρόνο παρουσιάζονται καλύτεροι. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στον έκτο κύκλο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 άρχισε!  Οι κριτές ήδη έχουν μπει στα γυρίσματα, και οι παίχτες έχουν βρεθεί όπως μαθαίνουμε. Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα.

Πρόσφατα μάλιστα, οι τρεις κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τα πάντα για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν για τα ταξίδια που θα γίνουν στο εξωτερικό, ώστε να υπάρξουν δοκιμασίες και εκτός Ελλάδας στον νέο κύκλο, ενώ για πρώτη φορά μάθαμε πως θα έχουμε και... διαφορετικούς κριτές. Όπως δήλωσαν στην κάμερα του Star, θα επισκεφτούν σεφ από άλλες χώρες (και θα τους καλέσουν στην Ελλάδα) για να βοηθήσουν και να κρίνουν στη συνέχεια τους διαγωνιζόμενους!

«Φέτος θα είναι το καλύτερο MasterChef ever.Μας σταματάνε στον δρόμο και μας ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουμε και ότι τους λείψαμε!». Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης είναι σίγουροι ότι η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετική. Σε τέτοιο βαθμό που προκαλούν από τώρα τους μεγάλους αντιπάλους τους, survivor και Φάρμα.

Σπάνιο ντοκουμέντο - Ο Κουτσόπουλος με φανέλα του Πανιωνίου!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να κάνει μία… βουτιά στα ‘90s όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο και δεν είχε… φανταστεί το Masterchef.

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους σεφ στην Ελλάδα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξαργυρώνει την επιτυχία από την παρουσία του στο Masterchef, ωστόσο, μικρός δεν είχε… όνειρα για τις κουζίνες, αλλά για τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Όπως έχει δηλώσει από την αρχή, ο Έλληνας σεφ είναι φανατικός οπαδός του Πανιωνίου. Άλλωστε, πρόκειται για ένα παιδί… γέννημα θρέμμα της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, τις οπαδικές του προτιμήσεις τις έχει κάνει γνωστές και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θέλοντας να πειράξει τους παίκτες που παίρνουν μέρος.

Το βράδυ της Τρίτης (30/11) λίγες εβδομάδες πριν βγουν στον… αέρα τα νέα επεισόδια του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να κάνει μία… βουτιά στο παρελθόν.

Τι έκανε; Μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media, θέλησε να βάλει ένα… κουίζ από την εποχή που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της αγαπημένης του ομάδας. Του Πανιωνίου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε αγωνιζόταν ως δεξί χαφ.

«Μύρισε 90'ιλα...όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό... Δυνατό δεξί "χαφακι" πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα... Αρχίζει από Κ......... Τελειώνει σε ς...», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ τάγκαρε και τους Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Κοντοέ, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του.

Πάντως, ο διάσημος κριτής του Masterchef δεν θέλησε να αποκαλύψει την «εικόνα» του από εκείνη την εποχή και έβαλε… κουίζ στους διαδικτυακούς «ακολούθους» του. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιος είναι; (ο κάτω δεξιά...)!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags