Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Έκπληξη στον ΣΚΑΪ - Αυτός είναι ο διάδοχος του Σπύρου Παπαδόπουλου - Πασίγνωστος τραγουδιστής
Life
| 2021-12-05 09:50:00

Έκπληξη στον ΣΚΑΪ - Αυτός είναι ο διάδοχος του Σπύρου Παπαδόπουλου - Πασίγνωστος τραγουδιστής

Sportdog Team
Έκπληξη στον ΣΚΑΪ - Αυτός είναι ο διάδοχος του Σπύρου Παπαδόπουλου - Πασίγνωστος τραγουδιστής

Το κανάλι του Φαλήρου επαναφέρει την εκπομπή "Στην Υγειά μας" για μία σπέσιαλ βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους και ένα παρουσιαστή έκπληξη!

Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα κανάλια -και ο ΣΚΑΪ- για να προετοιμάσουν τα εορταστικά προγράμματα που θα παρουσιάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Λαμπεροί καλεσμένοι, τραγούδι και πολλή λάμψη έχει το εορταστικό μενού που θα κρατήσει συντροφιά το βράδυ του ρεβεγιόν στους τηλεθεατές.

Τα προηγούμενα χρόνια τα σκήπτρα στους πίνακες τηλεθέασης την βραδιά του ρεβεγιόν κέρδιζε ο ΣΚΑΪ με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» αφού δεκάδες καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και του τραγουδιού έκαναν αλλαγή του χρόνου με τον παρουσιαστή και κρατούσαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος, το κανάλι του Φαλήρου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε αλλαγή πλεύσης, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, παρά τα σενάρια που ήθελαν ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τους παρουσιαστές του σταθμού να υποδέχονται καλεσμένους στο στούντιο.

Όπως μαθαίνουμε, η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με παρουσιαστή κάποιον τραγουδιστή η τραγουδίστρια που θα υποδέχεται στο στούντιο καλεσμένους, όπου εκτός από ευχές θα λένε και ένα τραγούδι, ευελπιστώντας ότι έτσι θα δημιουργήσουν ένα όμορφο εορταστικό διασκεδαστικό κλίμα και την καλύτερη παρέα για τους τηλεθεατές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έγινε πρόταση σε κανέναν από τους παρουσιαστές του σταθμού να αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς, ενώ είναι άγνωστο ποιοι και αν θα βρεθούν ως καλεσμένοι στο εορταστικό πρόγραμμα.

Γρίφος παραμένει και το ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την παρουσίαση του ρεβεγιόν. Ένα από τα ονόματα που είχε ακουστεί ήταν του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Πηγή: znews.gr


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδο-βόμβα για Γλυκά Νερά: Αθήνα το NETFLIX - Εκατομμύρια για την άγρια δολοφονία (ΦΩΤΟ)

 


Επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μεγάλο κανάλι - Έγινε το ραντεβού - Γιατί είπε "όχι" σε Σαββίδη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από περίπου έναν χρόνο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γυαλί!

Συγκεκριμένα, μέσα από την δημόσια τηλεόραση φαίνεται ότι θα κάνει το τηλεοπτικό του comeback ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.  

Σύμφωνα με τις typologies, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχει κατατεθεί πρόταση από την B&G Productions για μία νέα εκπομπή σε συνεργασία με τον γνωστό παρουσιαστή.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι αυτή που «έτρεχε» και το «Στην υγειά μας», ενώ αυτήν την στιγμή έχει ήδη δύο project στην ΕΡΤ, την μουσική εκπομπή «Δυνατά» και το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο!

Θυμίζουμε, ότι ο Παπαδόπουλος πριν από έναν μήνα είχε συναντηθεί και με στελέχη του OPEN, ωστόσο είχε απορρίψει την πρόταση τους για να επιστρέψει με μία εκπομπή σαν το... Στην Υγειά μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags