Facebook Pixel Survivor: Γνωστός ηθοποιός χώρισε και πηγαίνει Survivor - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος του Ατζούν! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-12-03 19:33:00

Γνωστός ηθοποιός χώρισε και πηγαίνει Survivor - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος του Ατζούν! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γνωστός ηθοποιός χώρισε και πηγαίνει Survivor - Αυτός είναι ο πρώτος διάσημος του Ατζούν! (ΦΩΤΟ)

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε η πρόταση του Τούρκου παραγωγού, καθώς δεν είχε πρόταση για δουλειά ούτε και σχέση...
 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day». Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως χώρισε και ότι είναι ένα βήμα πριν μπει στο Survivor.

«Πού μάθατε ότι συζητάω με το Survivor; Δεν έχω υπογράψει κάτι, το συζητάμε. Αν πάω, θα πάω για το οικονομικό.

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Δε ξέρω πότε πετάω, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνω προπονήσεις. Το πότε θα πάω θα το δούμε».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της συντρόφου του για τη συμμετοχή του στο Survivor, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν για αρκετό καιρό ζευγάρι με τη Χριστίνα Γεροθόδωρου.

 

Διπλή βόμβα Ατζούν: Κλείνει για το Survivor δύο πρώην κορυφαίους ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ και ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Δυο βετεράνοι Έλληνες ποδοσφαιριστές φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ατζούν Ιλιτζαλί για να συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του «Survivor».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Που είχε δεχτεί και παλαιότερα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Από τη δική του πλευρά ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε ότι τα ποσά που έχει προτείνει ο Τούρκος παραγωγός στους δυο πρώην άσσους των γηπέδων είναι πολύ μεγάλα.

Όπως όλα δείχνουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να στελεχώσει την φετινή ομάδα των διασήμων του Survivor. Με πολύ δυνατά ονόματα προκειμένου να σημειώσει εξίσου μεγάλη επιτυχία με την περσινή χρονιά.

Ένα ακόμα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει είναι και ο Χρήστος Χολίδης. Που μέσα στη βδομάδα πρόκειται να πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Τούρκο παραγωγό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags