Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος: Έξαλλος Ευαγγελάτος με το ΒΙΝΤΕΟ που έπαιξε στο MEGA: "Πού φτάσαμε; Βάζουν και τον σταυρό"!
Life
| 2021-12-07 09:00:00

Έξαλλος Ευαγγελάτος με το ΒΙΝΤΕΟ που έπαιξε στο MEGA: "Πού φτάσαμε; Βάζουν και τον σταυρό"!

Sportdog Team
Έξαλλος Ευαγγελάτος με το ΒΙΝΤΕΟ που έπαιξε στο MEGA: "Πού φτάσαμε; Βάζουν και τον σταυρό"!

Πολύ εκνευρισμένος ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος με όσα γίνονται. Η τοποθέτησή του με ειρωνείες και αιχμηρά σχόλια...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε εχτές σε κατάστημα που διενεργεί rapid test στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα τεσσάρων ατόμων εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Όταν εκείνος αναρωτήθηκε γιατί να τους υπακούσει, εκείνοι απάντησαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας», ενώ όλοι τους έφεραν καρτελάκια που έγραφαν «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος» και ισχυρίστηκαν πως μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα.

Οι ίδιοι μίλησαν και κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και είπαν ότι τα rapid tests είναι παράνομα. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά την προβολή του ρεπορτάζ στο MEGA εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος, αναφώνησε «πού φτάσαμε» και χρησιμοποίησε ότι βάζουν τη φράση «ιερή δήλωση» για να... κάνουμε και τον σταυρό μας!

Δειτε το βίντεο:

 

"Άγρια" νύχτα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου - Επίθεση στο σπίτι τους, ήρθε η Αστυνομία

Μία δύσκολη νύχτα είχαν ζήσει πριν από λίγο καιρό οι Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει μία καταδρομική επίθεση, αυτή τη φορά στην οικία όπου διαμένει το γνωστό ζευγάρι, στην Κηφισιά από μέλη του Ρουβίκωνα, πετώντας τρικάκια και ρίχνοντας μπογιές στην πρόσοψη του σπιτιού του.

Με ανάρτησή τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα, που αυτοαποκαλούνται «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, ενώ αναφέρονται στους δυο δημοσιογράφους με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Ευαγγελάτος και Στεφανίδου πάντως άφησαν πίσω τους το συγκεκριμένο περιστατικό και συνέχισαν χωρίς φόβο και με το ίδιο πάθος τη δουλειά τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags