Facebook Pixel Αννίτα Πάνια - Ιβάν Σαββίδης: Απόφαση Σαββίδη - Εκπληξη στο OPEN με την Αννίτα Πάνια - Έρχεται με νέα... ιστορική εκπομπή!
Life
| 2021-12-07 09:21:00

Απόφαση Σαββίδη - Έκπληξη στο OPEN με την Αννίτα Πάνια - Έρχεται με νέα... ιστορική εκπομπή!

Sportdog Team
Απόφαση Σαββίδη - Έκπληξη στο OPEN με την Αννίτα Πάνια - Έρχεται με νέα... ιστορική εκπομπή!

Το "αφεντικό" του καναλιού θέλει τη γνωστή παρουσιάστρια και για να την εκμεταλλευτούν της βρήκαν ένα ακόμα concept, πολύ διαφοροτικό και ενδιαφέρον.
 

Η Αννίτα Πάνια ανέκαθεν βρισκόταν στο επίκεντρο, αλλά και τις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Είναι μία παρουσιάστρια που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική τηλεόραση και καταφέρνει κάθε φορά να παραμένει πανταχού παρούσα.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στον ανταγωνισμό και η εκπομπή της «Ανοιχτά» στο OPEN φέρνει ικανοποιητικά αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, η Αννίτα Πάνια έχει πάρει φόρα και βλέπει τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν, αφού της έχει γίνει πρόταση για ένα τηλεπαιχνίδι στο OPEN, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως αποτελεί και ένα από τα... αγαπημένα πρόσωπα του Ιβάν Σαββίδη!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το «παιχνίδι της Αννίτας Πάνια»; Αυτά τα παιχνίδια έχουν χαραχτεί βαθιά στις μνήμες των τηλεθεατών, ενώ έχουν χαρακτηριστεί από τις καλύτερες «καλτ» στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιώργο Μπέζα και το okmag.gr, αυτό ενέπνευσε μία εταιρεία παραγωγής που κατέθεσε πρόταση στο κανάλι της Παιανίας.

Το τηλεπαιχνίδι έχει ένα γνώριμο κόνσεπτ και αποτελεί έναν συνδυασμό του «Μεγάλου Παζαριού», αλλά και του «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η ιδέα είναι ότι θα υπάρχουν δεκάδες κουτιά στη μέση του studio με τους τηλεθεατές να απαντούν σε ερωτήσεις και να κερδίζουν το ποσό που κρύβεται μέσα στο κουτί που έχουν επιλέξει. Την ίδια στιγμή, όμως, θα υπάρχει χρόνος που θα μετρά αντίστροφα, αλλά και κρυμμένες παγίδες.

Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είναι ιδανικό για το OPEN και την Αννίτα Πάνια, αφού την έχουμε ξανάδει σε κάτι τέτοιο κι ήταν άκρως απολαυστική. Παρόλα αυτά, μένει να δούμε εάν η παρουσιάστρια θα δεχτεί την πρόταση και θα πει το τελικό «ναι». Το OPEN ωστόσο είναι «ανοιχτό» σε τέτοιες προτάσεις αφού θέλει να εντάξει από τη νέα σεζόν ένα τηλεπαιχνίδι στον προγραμματισμό του.

Πηγή: youfly.com

Έτσι είναι σήμερα η "αντιπρόσωπος-λέρα" από την Αννίτα Πάνια - Αγνώριστη σε νέα εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γυναίκα “Λέρα” κατάφερε να γίνει viral στο Youtube και να επηρεάσει σχεδόν όλη την Ελλάδα αποκαλώντας ο ένας τον άλλον «αντιπρόσωπο».

 

Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Παρατράγουδα», αμέσως έγινε cult φιγούρα, αγαπήθηκε από χιλιάδες και σήμερα επέστρεψε στην τηλεόραση, αλλά όχι από την Αννίτα Πάνια!

Η Μαρία Σκαφίδα, όπως είναι το όνομά της, έκανε ένα επικό comeback στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη 11 ολόκληρα χρόνια μετά και είναι… αγνώριστη.

Άλλο στυλ, άλλο μαλλί, ανανεωμένη στο πρόσωπο και με άλλη αυτοπεποίθηση.

Δείτε φωτογραφία και το βίντεο μετά το 16.30:



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags