Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Οι οκτώ πρώτοι διάσημοι φεύγουν για Survivor - "Μπαμ" Ατζούν και με δεύτερο γνωστό τραγουδιστή
Life
| 2021-12-08 09:00:00

Οι οκτώ πρώτοι διάσημοι φεύγουν για Survivor - "Μπαμ" Ατζούν και με δεύτερο γνωστό τραγουδιστή

Sportdog Team
Οι οκτώ πρώτοι διάσημοι φεύγουν για Survivor - "Μπαμ" Ατζούν και με δεύτερο γνωστό τραγουδιστή

Ο Τούρκος παραγωγός ετοίμασε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και κυνηγάει την έκπληξη με πασίγνωστο όνομα που έχει ήδη κλείσει σε νυχτερινό κέντρο για φέτος. Ποιοι φεύγουν για τον Άγιο Δομίνικο και πότε θα βλέπουμε τα νέα επεισόδια του ριάλιτι;

Στο βάθος ο Άγιος Δομίνικος και το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο Δεκέμβριος είναι μια ανάσα. Για τις 27 Δεκεμβρίου είναι η μεγάλη πρεμιέρα. Aρχίζει να μυρίζει άρωμα survivor.

Αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του Τούρκου παραγωγού, δεν είναι Φάρμα και Masterchef. Αλλά η μυθοπλασία. Σασμός και Γη της Ελιάς που διέλυσαν όσα ριάλιτι βρήκαν μέχρι τώρα μπροστά τους.

Ένα καλό νέο για τους ανθρώπους της παραγωγής είναι ότι τελικά ο Ατζούν κατάφερε να κρατήσει τις ίδιες παραλίες για το ελληνικό «Survivor».

Πανέτοιμος ο παρουσιαστής του The Voice για Άγιο Δομίνικο. Είναι και πολύτεκνος, και τα έξοδα τρέχουν…

Το Survivor 5 θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Χαμός για τις επιλογές διάσημων στο φετινό Survivor.

Η εταιρεία παραγωγής του Survivor πήρε τις τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα “κλείσουν” για να φύγουν στα μέσα του επόμενου μήνα για τον Άγιο Δομίνικο.

Ποιοι έχουν κλείσει οριστικά για Άγιο Δομίνικο;

Από του Μy style rocks η Χριστίνα Παπαδέλλη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου που επίσης γνωρίσαμε από το My style Rocks

Η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πρώην του Κώστα Σόμμερ, και εδώ και τρία χρόνια περίπου είναι μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Επίσης έχουν ήδη κλείσει οι:

Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Nότης Χριστοδούλου, Απόστολος Ρουβάς, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πηγή: spoilers365.gr

Φημολογία για Χολίδη!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ πάντως και ψάχνει ακόμα, τουλάχιστον, μία μεγάλη βόμβα,

Για τον Χολίδη που ακούγεται πολύ το όνομα του, προς το παρόν δεν παίζει κατι τέτοιο. Είναι δεδομένο ότι θα ήθελε πολύ να πάει στο Survivor, αλλά αποκάλυψε ότι δυστυχώς δε θα μπορέσει, ούτε την φετινή χρονιά. Και πέρσι είχε παίξει το όνομα του.  Είναι στο Frangelico με την Άτζελα Δημητρίου.

Υπάρχει ένα παραθυράκι να μπει στην πορεία, όταν θα εχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο σχήμα που εμφανίζεται. Λίγο μετά τις γιορτές…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags