Facebook Pixel Survivor: To spoiler της χρονιάς από Βασσάλο στη Μενεγάκη για το Survivor - Ποιος διάσημος πάει Άγιο Δομίνικο
Life
| 2021-12-10 09:20:00

To spoiler της χρονιάς από Βασσάλο στη Μενεγάκη για το Survivor - Ποιος διάσημος πάει Άγιο Δομίνικο

Sportdog Team
To spoiler της χρονιάς από Βασσάλο στη Μενεγάκη για το Survivor - Ποιος διάσημος πάει Άγιο Δομίνικο

Άφωνη η παρουσιάστρια με την αποκάλυψη του πρώην παίκτη, που τόνισε πως ο συγκεκριμένος είναι έτοιμος να υπογράψει και τα συμβόλαια με τον Ατζούν για να μπει στο αεροπλάνο!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αποκάλυψε ποιοι Διάσημοι θα είναι φέτος στο Survivor.

Μεταξύ άλλων είπε: «Απόστολος Ρουβάς είναι έτοιμος να υπογράψει… Είναι σε συζητήσεις».

Με την Ελένη να μένει.. παγωτό και να λέει «ρε συ πού τα ξέρεις; Ο Απόστολος εδώ δεν ήταν με την Δανάη;»

Από εκεί και πέρα, ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι έχει ύψος 1,82 και ήταν από τους πιο κοντούς. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ένα από τα κριτήρια είναι να μην έχεις σπυράκια στο πρόσωπο, με την Ελένη Μενεγάκη να μην μπορεί να το πιστέψει.

"Η Προεδρική Φρουρά με βοήθησε για την προπόνηση. Η προπόνηση με βοήθησε για το Survivor. Όταν έχεις μάθει από μικρός στην πειθαρχία και την υπομονή αυτό σε συνοδεύει στη ζωή σου” είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το Survivor, είπε: "Έτρωγα εφτά φορές τη μέρα. Πήγα εκεί και δεν έτρωγα καμία! Δούλευα 10 με 12 ώρες τη μέρα και βλέπω μία διαφήμιση για το Survivor. Είπα "ώρα για διακοπές!". Πήρα τηλέφωνο, με πήραν, έκανα casting και μου λένε "μας κάνεις". Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο τους κάνω. Πήγα πέντε μήνες εκεί και το ένα έφερε το άλλο. Δεν είπα ότι πήγα για να γίνω διάσημος".

Οπότε, έχουμε τον πρώτο διάσημο για το νέο Survivor!

 

Οι οκτώ πρώτοι διάσημοι φεύγουν για Survivor - "Μπαμ" Ατζούν και με δεύτερο γνωστό τραγουδιστή

Στο βάθος ο Άγιος Δομίνικος και το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο Δεκέμβριος είναι μια ανάσα. Για τις 27 Δεκεμβρίου είναι η μεγάλη πρεμιέρα. Aρχίζει να μυρίζει άρωμα survivor.

Αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του Τούρκου παραγωγού, δεν είναι Φάρμα και Masterchef. Αλλά η μυθοπλασία. Σασμός και Γη της Ελιάς που διέλυσαν όσα ριάλιτι βρήκαν μέχρι τώρα μπροστά τους.

Ένα καλό νέο για τους ανθρώπους της παραγωγής είναι ότι τελικά ο Ατζούν κατάφερε να κρατήσει τις ίδιες παραλίες για το ελληνικό «Survivor».

Πανέτοιμος ο παρουσιαστής του The Voice για Άγιο Δομίνικο. Είναι και πολύτεκνος, και τα έξοδα τρέχουν…

Το Survivor 5 θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Χαμός για τις επιλογές διάσημων στο φετινό Survivor.

Η εταιρεία παραγωγής του Survivor πήρε τις τελικές αποφάσεις για το ποιοι θα “κλείσουν” για να φύγουν στα μέσα του επόμενου μήνα για τον Άγιο Δομίνικο.

Ποιοι έχουν κλείσει οριστικά για Άγιο Δομίνικο;

Από του Μy style rocks η Χριστίνα Παπαδέλλη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου που επίσης γνωρίσαμε από το My style Rocks

Η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πρώην του Κώστα Σόμμερ, και εδώ και τρία χρόνια περίπου είναι μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Επίσης έχουν ήδη κλείσει οι:

Βαλάντης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Nότης Χριστοδούλου, Απόστολος Ρουβάς, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πηγή: spoilers365.gr

Φημολογία για Χολίδη!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ πάντως και ψάχνει ακόμα, τουλάχιστον, μία μεγάλη βόμβα,

Για τον Χολίδη που ακούγεται πολύ το όνομα του, προς το παρόν δεν παίζει κατι τέτοιο. Είναι δεδομένο ότι θα ήθελε πολύ να πάει στο Survivor, αλλά αποκάλυψε ότι δυστυχώς δε θα μπορέσει, ούτε την φετινή χρονιά. Και πέρσι είχε παίξει το όνομα του.  Είναι στο Frangelico με την Άτζελα Δημητρίου.

Υπάρχει ένα παραθυράκι να μπει στην πορεία, όταν θα εχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο σχήμα που εμφανίζεται. Λίγο μετά τις γιορτές…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags