Facebook Pixel Masterchef: Αποκάλυψη-βόμβα Κοντιζά για το μέλλον των κριτών στο Masterchef - Αποχωρούν; - "Δεν το βλέπω"!
Life
| 2021-12-11 14:00:00

Αποκάλυψη-βόμβα Κοντιζά για το μέλλον των κριτών στο Masterchef - Αποχωρούν; - "Δεν το βλέπω"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα Κοντιζά για το μέλλον των κριτών στο Masterchef - Αποχωρούν; - "Δεν το βλέπω"!

Παρά τα δημοσιεύματα πως έχουν συμβόλαιο με το κανάλι, ο γνωστός σεφ προχώρησε σε μία ατάκα που θα συζητηθεί...

Η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 έχει ξεκινήσει και ήδη ετοιμάζονται τα επεισόδια του νέου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής που αγάπησαν οι τηλεθεατές. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα ανάρτησε και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με τους υπόλοιπους κριτές.

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα απολαυστικό σχόλιο του κριτή, ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ του. «Ήταν κάποτε ένας Ιταλός, ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιώτης», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ταγκάροντας τους άλλους δύο κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

H αγαπημένη εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιανουαρίου.

Πρόσφατα ο γνωστός σεφ μίλησα για αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί για το MasterChef 6, σημειώνοντας: «Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε».

Η... βόμβα Κοντιζά!

Αυτό που δεν ξέρουμε πάντως και δεν θα μάθουμε μέχρι να τελειώσει και αυτός ο κύκλος, είναι αν θα συνεχιστεί και του χρόνου το παιχνίδι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα, μιλώντας πριν λίγες ημέρες στο podcast του «Γαστρονόμου» άφησε τα πάντα ανοιχτά με την ατάκα του…

Αφού αρχικά ανέφερε πως: «Δεν βλέπω τα δύο τελευταία Masterchef. Δεν προλαβαίνω. Μου αρέσει, είναι ένα ριάλιτι με όχημα τη μαγειρική. Θα θέλαμε να έχει περισσότερη μαγειρική βέβαια και το προσπαθούμε….»

Στη συνέχεια σχολίασε σε ερώτηση για το πόσα χρόνια θα κρατήσει; «Κάθε χρονιά λέμε, όχι μόνο εγώ και οι τρεις μας, θα είναι η τελευταία»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags