Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Κίνηση ματ από Ατζούν - Πρώην παίκτες στο νέο Survivor - Αυτοί είναι οι πρώτοι Διάσημοι και Μαχητές!
Life
| 2021-12-13 09:00:00

Κίνηση ματ Ατζούν: Πρώην παίκτες στο νέο Survivor - Οι πρώτοι Διάσημοι και Μαχητές, λίστα με ονόματα

Sportdog Team
Κίνηση ματ Ατζούν: Πρώην παίκτες στο νέο Survivor - Οι πρώτοι Διάσημοι και Μαχητές, λίστα με ονόματα

"Κλείδωσαν" οι περισσότεροι που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε επαφή με παλιούς παίκτες, που έχουν... γράψει ιστορία στο παιχνίδι. Τι ετοιμάζει;

Αρκετά απογοητευμένος φαίνεται πως είναι ο Ατζούν με το φετινό Survivor. Τα απανωτά όχι διασήμων που θα έκαναν τη διαφορά στο ριάλιτι, προκάλεσαν μεγάλη δυσαρέσκεια στην παραγωγή, αλλά και στο κανάλι.

Μετά τα χαμηλά νούμερα στο Top Chef, υπάρχει έντονη ανησυχία πως το Survivor δε θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άλλωστε, άλλα σχεδίαζε ο παραγωγός κι άλλα έγιναν, αφού η λίστα των διασήμων δεν είχε τα πρόσωπα που ήθελε εξ αρχής.

Έτσι λοιπόν, ο Ατζούν σχεδιάζει ένα Plan b, σε περίπτωση που το φετινό Survivor… αποτύχει! Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα και το Znews, εάν παρουσιαστούν χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, ο παραγωγός θα εντάξει στο παιχνίδι παλιούς παίκτες!

Επομένως, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε επιστροφές – καταστροφές στον Άγιο Δομίνικο, με παίκτες από παλαιότερα Survivor να υπογράφουν συμβόλαια – επιστροφής με πάνω από 4-5 μηδενικά! Αυτό αποτελεί μία σανίδα σωτηρίας στο μυαλό του Ατζούν, ο οποίος κάνει τα πάντα για να μην αποτύχει το φετινό του project στην ελληνική τηλεόραση.

Ας μη ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός φέτος είναι τεράστιος, καθώς η μυθοπλασία έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών. Θα καταφέρει το Survivor να κερδίσει το κοινό για ακόμη μία χρονιά;

Πηγή: youfly.com

Η ΤΕΛΙΚΗ 10αδα των διάσημων στο Survivor

H μεγάλη επιστροφή του Survivor έρχεται, καθώς ο νέος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει Κυριακή 26 ή Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες, που θα ταξιδέψουν φέτος στον Άγιο Δομίνικο, έχουν κλείσει και όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα.

Το πρώτο γκρουπ παικτών αναμένεται να αναχωρήσει για τις 18 Δεκεμβρίου και όχι στις 20 που ήταν αρχικά. Διάσημοι και μαχητές θα αγωνιστούν μέχρι τέλους, για το μεγάλο αυτό έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα Survivor!

Ο  Ατζουν Ιλιτζαλί ήρθε στην Ελλάδα για να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα, που θα συμμετάσχουν. Ο Τούρκος παραγωγός είχε μία λίστα με δώδεκα παίκτες, αλλά αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο ίδιος κάνει την τελική επιλογή.

Την περσινή χρονιά η τελική επιλογή είχε γίνει 4 ημέρες πριν πετάξουν για το νησί. Φέτος έγινε νωρίτερα γιατί ο Ατζούν έχει να πάει σε πολλά ακόμα survivor. Μάλιστα λέγετε ότι την φετινή σεζόν θα γίνονται ταυτόχρονα άλλα 8 παιχνίδια επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Η δωδεκάδα που κυκλοφορούσε ήταν:

Βαλάντης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νότης Χριστοδούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Όπως επίσης, Άρης Σοϊλέδης, Σάκης Αρεσενίου, Πελαγία Καζωλέα, Απόστολος Ρουβάς, Μυριέλλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Η τελική λίστα είναι η παρακάτω:

Ελισάβετ Σπανού

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μυριέλλα Κουρεντή

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Νότης Χριστοδούλου

Σάκης Αρεσενίου

Άρης Σοϊλέδης

Θανάσης Βισκαδουράκης

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Επίσης είναι και μια γυναίκα πυγμάχος που όμως το όνομα της το κρατάνε ακόμα μυστικό.

 

Οριστικό! Αυτοί είναι όλοι οι Μαχητές – Αθλητές και καρυδάτοι!

Το πρώτο γκρουπ παικτών αναμένεται να αναχωρήσει για τις 18 Δεκεμβρίου και όχι στις 20 που ήταν αρχικά. Διάσημοι και μαχητές θα αγωνιστούν μέχρι τέλους, για το μεγάλο αυτό έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα Survivor!

Ο  Ατζουν Ιλιτζαλί ήρθε στην Ελλάδα και οριστικοποίησε τα πρόσωπα, που θα συμμετάσχουν. Ο Τούρκος παραγωγός έκανε τις αλλαγές τους και έχουμε όλους τους παίχτες που θα πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Οι Μαχητές λοιπόν είναι πολύ δυνατά παιδιά, πολύ αθλητικοί και έτοιμοι για τα δύσκολα. Τι έχουμε να δούμε την φετινή χρονιά…

Κρατήστε αυτά τα ονόματα και σύντομα θα έχετε και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Χρήστος Γκικουριάς

Μαριάννα – Χριστίνα Λουμπρανού Τσαγκλή

Σπύρος Μαρτίκας

Γιάννης Ρηγάκης

Γιάννης Αεράκης

Νίκος Αντωνόπουλος

Πέτρος Αργυρούδης

Σοφία Αναστασία Αβραμάκη

Ασημίνα Νικολίνα Χατζηανδρέου

Ευστρατία Χατζηιωάννου

Γιάννης Χατζής

Αναστασία Χριστοδούλου

Θωμάς Δημουλάς

Νίκος Καραπετσάς


Πηγή: sports365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags