Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Χαμός στο Ρουκ Ζουκ διασήμων - "Γαμ@@ τώρα" - Άφωνη η Μακρυπούλια με τον Γκουσγκούνη! (Vid)
Life
| 2021-12-14 09:40:00

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ διασήμων - "Γαμ@@ τώρα" - Άφωνη η Μακρυπούλια με τον Γκουσγκούνη! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός στο Ρουκ Ζουκ διασήμων - "Γαμ@@ τώρα" - Άφωνη η Μακρυπούλια με τον Γκουσγκούνη! (Vid)

Επικός διάλογος Μοθωναίου με Καραμίχα στον... αέρα της εκπομπής και πάρα πολλά "γαλλικά" που σόκαραν τη Ζέτα. Ποια ήταν η λέξη και πώς... κόλλησε στη συζήτηση ο Γκουσγκούνης;

Απολαυστικό ήταν το επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ Special με τη Ζέτα Μακρυπούλια να παίζει με αγαπημένους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε 19 αγαπημένους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 και οι ομάδες «ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟΙ» VS «ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ» έπαιξαν χαρίζοντας στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Άνδρες VS Γυναίκες!

Οι Γιώργος Καραμίχος, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Μοθωναίος, Σταύρος Ζαλμάς, Νίκος Αρβανίτης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κωνσταντίνος Πεσλής και Δημήτρης Γεροδήμος ήρθαν αντιμέτωποι με τις Ντόρα Μακρυγιάννη, Ελένη Βαΐτσου, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαριλένα Ράδου, Αντιγόνη Φρυδά, Χρύσα Κοτταράκου, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Δέσποινα Τσούτσα και Αγγελική Κιντώνη.

Οι παίκτες έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό, όμως ο διάλογος του Μοθωναίου με τον Καραμίχο, είναι αυτός που θα… μείνει αξέχαστος, λόγω και των όσων ακούστηκαν στον αέρα.

Η λέξη που έψαχναν να βρουν ήταν η «καψούρα», όμως δεν τα κατάφεραν, αφού έφτασαν στην περιγραφή… γκ@@λα. Τα όσα ακολούθησαν και τα «γαλλικά» στον αέρα άφησαν άφωνη τη Ζέτα Μακρυπούλια που παρακολουθούσε άφωνη!

Στα… Bonus και η αναφορά στον Γκουσγκούνη με αφορμή την περιγραφή «όμορφα πουλιά»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η πιο αηδιαστική περιγραφή που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ!

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ τα έχουμε δει όλα μέχρι στιγμής. Από αστείες στιγμές, από γκάφες που έγιναν viral, από ατάκες που… πάγωσαν τη Ζέτα Μακρυπούλια και φυσικά αμέτρητα σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες άλλαξαν… γραμμή και ξεπέρασαν τα όρια, καθώς σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η κατάσταση ξέφυγε και ακούσαμε (αλλά και είδαμε!) την πιο αηδιαστική περιγραφή λέξης.

Ποια ήταν η λέξη; Η σερπατίνα! Και δυστυχώς ακούστηκε αυτό που φαντάζεστε και δεν έπρεπε!

Δείτε το βίντεο μετά το 2.20’’:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags