Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Nέα ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Το στόμα το ανοίγουμε για να..." - Άφωνη η Ζέτα (BINTEO)
Life
| 2021-12-19 10:46:00

Nέα ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Το στόμα το ανοίγουμε για να..." - Άφωνη η Ζέτα (Vid)

Sportdog Team
Nέα ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Το στόμα το ανοίγουμε για να..." - Άφωνη η Ζέτα (Vid)

Η παίκτρια προσπάθησε να δώσει την κατάλληλη απάντηση για να κερδίσουν, όμως η σκέψη της αποδείχθηκε αρκετά... προχωρημένη!

Το Ρουκ Ζουκ βρίσκεται πλέον μόνιμα στην επικαιρότητα, καθώς σχεδόν σε όλα τα επεισόδια υπάρχουν αστείες στιγμές, γκάφες και… σεξουαλικά υπονοούμενα. Είναι ένας ωραίος και ευχάριστος τρόπος να γίνει viral το παιχνίδια και τα έχουν καταφέρει.

Ωστόσο, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η Ζέτα Μακρυπούλια... πάγωσε με την αφοπλιστική περιγραφή που έδωσε μία παίκτρια.

Η φράση ήταν «το στόμα μας το ανοίγουμε για να…» και όσα ακούστηκαν είχαν να κάνουν, για κάποιο λόγο, με το κρεβάτι και το σεξ!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Η πιο αηδιαστική περιγραφή που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ τα έχουμε δει όλα μέχρι στιγμής. Από αστείες στιγμές, από γκάφες που έγιναν viral, από ατάκες που… πάγωσαν τη Ζέτα Μακρυπούλια και φυσικά αμέτρητα σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες άλλαξαν… γραμμή και ξεπέρασαν τα όρια, καθώς σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η κατάσταση ξέφυγε και ακούσαμε (αλλά και είδαμε!) την πιο αηδιαστική περιγραφή λέξης.

Ποια ήταν η λέξη; Η σερπατίνα! Και δυστυχώς ακούστηκε αυτό που φαντάζεστε και δεν έπρεπε!

Δείτε το βίντεο μετά το 2.20’’:

 

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ με τη λέξη "Ειλείθυια" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια με την απάντηση (Vid)

Δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά πιο δύσκολη λέξη σε όλα τα ρούχα ζουκ 6 χρόνια τώρα που πρέπει να γράψει ο παίκτης!
Η λέξη δεν ήταν η ηλίθια αλλά η θεά Ειλείθυια!

 

Η Ειλείθυια ή Ειλειθυία ήταν δευτερεύουσα θεότητα της Ελληνικής Μυθολογίας. Ήταν η θεά της γέννησης και των πόνων του τοκετού.

Βοηθούσε τις γυναίκες να γεννήσουν και ν’ αντέχουν τους πόνους της γέννας. Πριν και μετά την γέννα, οι γυναίκες της πρόσφεραν διάφορα αφιερώματα.

Επειδή όμως πολλές γυναίκες πέθαιναν κατά τη διάρκεια του τοκετού, θεωρήθηκε και ως η θεά που προκαλεί θάνατο στις γυναίκες την ώρα του τοκετού. Τη λάτρευαν και ως θεά που φροντίζει τα νεογέννητα.

Ο παίκτης το σκέφτηκε και μετά από ώριμη σκέψη έγραψε τέσσερα γράμματα τι ακριβώς δείτε την φωτογραφία πιο κάτω!

Δείτε το βίντεο μετά το 1.40'':

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags