Facebook Pixel GNTM: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον νέο κύκλο του GNTM - ΤΕΛΟΣ κορυφαίο όνομα - Μεγάλη επιστροφή
Life
| 2021-12-25 21:09:00

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον νέο κύκλο του GNTM - ΤΕΛΟΣ κορυφαίο όνομα - Μεγάλη επιστροφή

Sportdog Team
Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον νέο κύκλο του GNTM - ΤΕΛΟΣ κορυφαίο όνομα - Μεγάλη επιστροφή

Ο προβληματισμός στο κανάλι του STAR για τα νούμερα τηλεθέασης και οι πρώτες αποφάσεις που θα προκαλέσουν κρότο...

Το GNTM ολοκληρώθηκε κι επίσημα για φέτος και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον πέμπτο κύκλο.

Δεν έμεινα ευχαριστημένοι στον βαθμό που περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής και από τώρα έχουν αρχίσει τα σχέδια τους, για τον επόμενο κύκλο. Μην ξεχνάμε οτι αυτό το ριαλιτι είναι ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του καναλιού. Οι ιθύνοντες αναμένεται να προβούν σε σαρωτικές αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα αλλάξουν τον διαγωνισμό. Το Star ανακοίνωσε κι επίσημα ότι θα υπάρξει και πέμπτος κυκλος. Φέτος, τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα και γι αυτό θα υπάρξουν αλλαγές.

Το τηλεοπτικό κανάλι θα προσπαθήσει να κάνει πάλι το ριάλιτι νούμερο ένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Acun Ilicali προσπάθησε να κλέψει τον διαγωνισμό χωρίς επιτυχία. Το Star βλέποντας τις προθέσεις του, έσπευσε να κρατήσει για δύο χρόνια ακόμα στο κανάλι το GNTM. Ο πέμπτος κύκλος δεν είναι ακόμη σίγουρο πότε θα μεταδοθεί. Υπάρχουν σκέψεις για πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023.

Αν γίνει αυτό, τότε θα αλλάξει και το MasterChef, το οποίο αναμένεται και φέτος να σαρώσει. Επίσης για πρώτη φορά μπήκε στην κουβέντα να επιστρέψει μόνο για γυναικείες παρουσίες στον διαγωνισμό. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αρκετές γκρίνιες από τότε που έγινε μεικτό.

Τέλος δεδομένο σχεδόν θα πρέπει να θεωρείται και η αλλαγή ορισμένων κριτών, αφού ορισμένοι έχουν κλείσει τον κύκλο τους….

Το σίγουρο είναι ότι ο πέμπτος κύκλος θα είναι διαφορετικός, ενώ κάποιοι επιμένουν πως μπορεί να υπάρξει και κάποια μεγάλη επιστροφή. Βίκυ Καγιά ή Ηλιάνα Παπαγεωργίγου;

 

Προβληματισμός για Μπράτη;

Σύμφωνα με το iciao.gr, η δήλωση του Άγγελου Μπράτη δεν κάθισε και τόσο καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Star. Και με δεδομένο ότι το επόμενο GNTM θα έχει αλλαγές μήπως και πάρει τα πάνω του, δεν αποκλείεται ο Μπράτης να είναι η πρώτη. Πάντως, το πουλάκι βλέπει τουλάχιστον άλλη μία αλλαγή στο ριάλιτι μόδας.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του GNTM 4, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Ερωτηθείς για το αν τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε με αιχμηρό τρόπο πως «δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν και οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μίας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από καλάθια».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Λαζόπουλου: "Ο Πορνο-Στάθης διέλυσε την παρέα των Ράδιο Αρβύλα - Κανάκη πρέπει να..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags