Facebook Pixel Ράδιο Αρβύλα: Η σύλληψη Στάθη Παναγιωτόπουλου διαλύει τους Ράδιο Αρβύλα - Στα όρια του ο Κανάκης, μεγάλο ζόρι!
Life
| 2021-12-27 08:24:00

Η σύλληψη Στάθη Παναγιωτόπουλου διαλύει τους Ράδιο Αρβύλα - Στα όρια του ο Κανάκης, μεγάλο ζόρι!

Sportdog Team
Η σύλληψη Στάθη Παναγιωτόπουλου διαλύει τους Ράδιο Αρβύλα - Στα όρια του ο Κανάκης, μεγάλο ζόρι!

Το μέλλον της εκπομπής δεν φαίνεται πλέον και τόσο λαμπρό και ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα στον ΑΝΤ1.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν διάφορες φήμες ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να συλληφθεί, αφού σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, έγινε χθες επισήμως καταγγελία και «περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Πιο αναλυτικά ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι υπάρχουν «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» χωρίς οι πρώην σύντροφοί του Στάθη Παναγιωτόπουλο που εμφανίζονται σε αυτά να το γνωρίζουν.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ΑΝΤ1, έκανε τις νέες αποκαλύψεις τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία»,

Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες.

Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την «έλξη» για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητά του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές».

Το όλο θέμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες καταστάσεις και σίγουρα εκτός απο τα θύματα που ήδη περνούν τον δικό τους Γολγοθά, το ίδιο αναμένεται να περάσουν και οι Ράδιο Αρβύλα, αφού εκτός του ότι έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ξέρουν τι άλλο θα επακολουθήσει με τις καθημερινές νέες αποκαλύψεις να προκαλούν τρόμο στα μέλη της εκπομπής.

Μπορεί ήδη να ακούγεται ότι αλλάζουν όλα στην εκπομπή με σκοπό να βγει στον αέρα μετά τις γιορτές, τίποτα όμως δεν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον ειδικά αυτή την στιγμή που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα όσα έχει διαπράξει εναντίον πρώην συντρόφων του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Το μέλλον πάντως δεν είναι λαμπρό πλέον για το Ράδιο Αρβύλα

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Ράδιο Αρβύλα: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι Ράδιο Αρβύλα, με όσα συμβαίνουν γύρω από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Τι ετοιμάζουν αυτή την περίοδο και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σταθή Παναγιωτόπουλο;

Η πρώτη κίνηση έχει να κάνει με όλα τα διαδικαστικά, τα οποία πρέπει να τροποποιηθούν. Αυτά αφορούν τις αφίσες, τα τρέιλερ αλλά και οπουδήποτε αλλού βρισκόταν το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα αυτή την εβδομάδας οι συντελεστές της εκπομπής κάνουν γυρίσματα για το νέο τρέιλερ, το οποίο θα δούμε μετά τις γιορτές.

Όσον αφορά την ουσία τώρα και το ποιος θα κάτσει δίπλα στον Αντώνη Κανάκη, η απάντηση είναι περίπλοκη. Αρχικά θα αφαιρεθεί μια καρέκλα και θα αλλάξουν οι θέσεις των παρουσιαστών, ούτως ώστε να μην υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο πάνελ της εκπομπής. Πρόθεση όμως του Αντώνη Κανάκη είναι να βάλει νέα πρόσωπα στην εκπομπή. Αυτά θα προέρχονται μέσα από την ίδια την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Μην ξεχνάμε πως όλοι οι συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, γνωρίζονται πολλά χρόνια και είναι κάτι σαν οικογένεια.

Το πιθανότερο είναι να δούμε, σε guest εμφανίσεις τον Κωστάκη (floor manager) ή τον Στάθη τον καμεραμάν (Πασοκτζής), να μπαίνουν στο πάνελ. Θυμίζουμε ότι το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχιστεί κανονικά στις 10 Ιανουαρίου ενώ στις 14 θα βγει κανονικά και το Βινύλιο στον αέρα, σύμφωνα τουλάχιστον με την επίσημη ενημέρωση και όσα υπάρχουν μέχρι στιγμής. Γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags