Facebook Pixel Άκης Πετρετζίκης: Τρομερό σχόλιο στο twitter από Πετρετζίκη για τον… πόλεμο Κοκλώνη-Ατζούν - "Ακούσαμε καλά;" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-01-03 09:20:00

Τρομερό σχόλιο στο twitter από Πετρετζίκη για τον… πόλεμο Κοκλώνη-Ατζούν - "Ακούσαμε καλά;" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερό σχόλιο στο twitter από Πετρετζίκη για τον… πόλεμο Κοκλώνη-Ατζούν - "Ακούσαμε καλά;" (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός σεφ ήταν από τους λίγους που κατάλαβαν την "καρφάρα" στο live πρόγραμμα του J2US προς τον Τούρκο παραγωγό και τη σχολίασε στα social media με τον δικό του τρόπο!

Ο Άκης Πετρετζίκης παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha και στον μεγάλο τελικό του J2US.

Ο chef ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέλεξε να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό σόου και μέσω twitter σχολίασε μία ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς που ελάχιστοι πρόσεξαν. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το ίντερνετ και ο Νίκος Κοκλώνης βρήκε την αφορμή να πετάξει το... καρφί του προς τον Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο έχουν ανοιχτή κόντρα εδώ και μήνες λέγοντας "μας έφαγε ο Τούρκος"!

Ο Πετρετζίκης λοιπόν, όχι μόνο... έπιασε την ατάκα, αλλά τη σχολίασε και στο twitter, γράφοντας: «Είπε μας έφαγε ο Τούρκος ή δεν ακούσαμε καλά;».

Ιδού:

 

Απιστευτος "πόλεμος" Ατζούν με Τζέιμς - Γιατί ο Mr Survivor του ζητάει 100.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ ζητά η Acun Medya από τον Τζέιμς Καφετζή, ύστερα από αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του, για το γεγονός ότι μετά το Survivor, συμμετείχε στον φιλανθρωπικό διαγωνισμό τραγουδιού, J2US.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης: «Δεν είναι εξώδικο, μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες αγωγή για τη συμμετοχή μου στο Just. Μου ζητούν 100.ο00 ευρώ, τόκο και έξοδα δικηγόρου».

Θέση πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το θέμα, λέγοντας: «Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, είναι διωγμός. Αυτό γίνεται γιατί ο συγκεκριμένος κράτησε σταθερή την κόντρα του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags