Facebook Pixel Survivor: Άγριο... κράξιμο στο twitter για τον νέο έρωτα του Survivor - "Έλεος ρε Ατζούν, Power of love έγνε" (Vid)
Life
| 2022-01-05 09:20:00

Άγριο... κράξιμο στο twitter για τον νέο έρωτα του Survivor - "Έλεος ρε Ατζούν, Power of love έγινε" (Vid)

Sportdog Team
Άγριο... κράξιμο στο twitter για τον νέο έρωτα του Survivor - "Έλεος ρε Ατζούν, Power of love έγινε" (Vid)

Οι τηλεθεατές θεωρούν πως παραγωγή και παίκτες τους... δουλεύουν και δεν σταματούν τα αρνητικά σχόλια στα social media. Ποιοι και γιατί βρίσκονται στο επίκεντρο;

Την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στη Μυριέλλα Κουρεντή, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες στο Survivor, δεν κρύβει ο Γιώργος Κατσαούνης, ή «Τσακατσούκας», όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος, από την πρώτη στιγμή είχε ξεχωρίσει την ηθοποιό για τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά της, γεγονός που είχε παραδεχτεί στην ομάδα του, σε μια συζήτηση που είχαν για το ποιοι είναι οι πιο συμπαθείς από τους «Διάσημους».

Ωστόσο δεν έμεινε μόνο στα λόγια, παρά θέλησε από πολύ νωρίς να της δείξει τη συμπάθειά του, φτιάχνοντας ένα βραχιόλι, το οποίο και της χάρισε.

Εκείνη το δέχτηκε με μεγάλη χαρά και όταν τη ρώτησαν οι συμπαίκτες της πώς αισθάνθηκε, εκείνη δήλωσε ότι ένιωσε όλη του τη θετική ενέργεια και το θαυμασμό που δείχνει προς το πρόσωπό της.

Λίγο αργότερα, στα «παιχνίδια της Καραϊβικής», οι δυο τους βρέθηκαν απέναντι για να απαντήσουν ερωτηση, αντάλλαξαν καρδούλες στα χαρτιά που έγραψαν, ενώ ο Γιώργος της έστειλε στο τέλος κι ένα φιλάκι, με την ηθοποιό να χαμογελά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν πείστηκε το Twitter

 

 

 

Οι fans του reality επιβίωσης αγανάκτησαν με το love story που ξεκινάει από πολύ νωρίς και «έκραξαν» την παραγωγή θεωρώντας ότι είναι στημένο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: znew.sgr

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags