Facebook Pixel Αντώνης Κανάκης - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή είναι η απόφαση του Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο - Ανατροπή με τους Ράδιο Αρβύλα
Life
| 2022-01-07 11:04:00

Αυτή είναι η απόφαση του Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο - Ανατροπή με τους Ράδιο Αρβύλα

Sportdog Team
Αυτή είναι η απόφαση του Κανάκη για τον Παναγιωτόπουλο - Ανατροπή με τους Ράδιο Αρβύλα

Ο βασικός παρουσιαστής, προφανώς σε συνεννόηση και με το κανάλι, έχει ήδη ενημερώσει όλους τους συνεργάτες του για όσα θα γίνουν στην πρώτη τους εκπομπή μετά την επιστροφή τους και το... σκάνδαλο!
 

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 και  μετράνε παρουσίες και απουσίες.

Στο τελευταίο τρέιλερ άλλωστε, ο Αντώνης Κανάκης φωνάζει ένα - ένα τα ονόματα των συνεργατών του, οι οποίοι δηλώνουν παρόντες. Κωστάκης, Πασοκτζής, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς δηλώνουν έτοιμοι για νέες περιπέτειες και αυτή τη φορά έχουν μπροστά ένα… βουνό να ανέβουν.

Η εκπομπή επιστρέφει στις 10 Ιανουαρίου στις 20:00 και το Βινύλιο 14 Ιανουάριου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα», καθώς το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στα social media υπήρχε έντονη κριτική για τον Κανάκη και τους υπόλοιπους παρουσιαστές, ενώ τα αρνητικά σχόλια… πέφτουν βροχή. Το σίγουρο είναι πάντως πως το πρώτο επεισόδιο θα… χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση, καθώς όλοι θα περιμένουν τι θα πουν μετά την απότομη διακοπή για τις γιορτές.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ρεπορτάζ κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει ξεκάθαρη εντολή από τον Αντώνη Κανάκη να μην ειπωθεί ούτε λέξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι «Αρβύλα» θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την ιστορία, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν ήξεραν τίποτα και ότι τους… πόνεσε  πολύ και πλέον θα περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων για να τοποθετηθούν!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα social - Αυτός ήταν ο... χρυσός μισθός του Στάθη Παναγιωτόπουλου στους Ράδιο Αρβύλα! 

 

Καταγγελία-βόμβα Λάκη Λαζόπουλου για Ράδιο Αρβύλα - "Γι’ αυτό θέλουν να τους τελειώσουν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτικός, αιχμηρός και καταγγελτικός ήταν για μία ακόμα φορά ο Λάκης Λαζόπουλος που δε μάσησε τα λόγια του καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους Ράδιο Αρβύλα, την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και φυσικά τη δική του απουσία από την τηλεόραση!

Ο ηθοποιός  που έχει ξεχωρίσει εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο , για τα αιχμηρά του κοινωνικοπολιτικά σχόλια, σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα. Με αφορμή μάλιστα για τις ραγδαίες εξελίξεις με τους  Ράδιο Αρβύλα, πέρα του ότι είναι πραγματικό το γεγονός με τον υπόδικο πλέον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησε αιχμές για την κυβέρνηση καθώς όπως είπε ότι το σύστημα  δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς!

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Προκάλεσε ζημιά σε όλους τους Ράδιο Αρβύλα. Τους ανακάτεψε, τους διέλυσε. Με τους Αρβύλα πάντως, πέρα από το ότι είναι πραγματικό γεγονός αυτό με τον Παναγιωτόπουλο, φαίνεται ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς. Να πάμε σε εκλογές χωρίς καμία αντίθετη φωνή»!

Όσον αφορά το υπουργικό σχήμα της κυβέρνηση Μητσοτάκη, επισήμανε ότι είναι: «επικεφαλής στα 3 υπουργεία είναι τρεις ακροδεξιοί. Δεν γίνεται να χειρίζονται την πανδημία, την ανάπτυξη, την λειτουργία του Κράτους, τρεις ακροδεξιοί. Είναι σαν να συνεργάζεται η Δημοκρατία με την Χούντα».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ήταν ένα (σ.σ. κόμμα) 3% που μετασχηματίστηκε και μπήκαν και άλλα 30% και αυτό το 30% δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένας κόσμος προοδευτικός που ήρθε από αλλού κι έπρεπε ήδη να ανακαλύψουν ποιο ήταν αυτό το καινούργιο κόμμα.



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος καυγάς πριν την απόφαση για επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα - Ποιος τους κράτησε στον ΑΝΤ1!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags