Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Μάρκος Σεφερλής: Νέος "πόλεμος" στον ΑΝΤ1 - Απίστευτη... καρφάρα on air από Γιώργο Λιάγκα σε Μάρκο Σεφερλή (Vid)
Life
| 2022-01-07 21:04:00

Νέος "πόλεμος" στον ΑΝΤ1 - Απίστευτη... καρφάρα on air από Γιώργο Λιάγκα σε Μάρκο Σεφερλή (Vid)

Sportdog Team
Νέος "πόλεμος" στον ΑΝΤ1 - Απίστευτη... καρφάρα on air από Γιώργο Λιάγκα σε Μάρκο Σεφερλή (Vid)

«Καρφάρα» κατά τη διάρκεια του Πρωινού και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο προς τον γνωστό ηθοποιό.

Γιώργος Λιάγκας και Μάρκος Σεφερλής κατά καιρούς έχουν… αρπαχτεί για πάρα πολλούς λόγους και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα, κάνοντας ένα απλό σερφάρισμα στο διαδίκτυο θα δείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα και αποσπάσματα από συνεντεύξεις τους, όπου μιλάνε πότε ο ένας και πότε ο άλλος, για τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις και τα λόγια που τους «πίκραναν» και τα αφήνουν πίσω.

Από σήμερα λοιπόν, θα έχουν άλλη μία ατάκα να… ξεχάσουν, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και πέταξε μία απίστευτη «καρφάρα» στο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα και θέλοντας να πειράξει τον μάγειρα της εκπομπής, Πέτρο Συρίγο, άρχισε να λέει πως τρώνε τα φαγητά του που είναι άνοστα, αλλά δεν τα καταλαβαίνουν γιατί νομίζουν ότι έχουν κορωνοϊό. Παρότι κανείς δεν γέλασε, αμέσως ξεκαθάρισε πως ήταν αστείο και όταν του είπαν πως δεν γέλασε κανείς, δήλωσε on camera «γιατί ο Σεφερλής λέει καλύτερα δηλαδή;»!

Απίστευτη σπόντα, χωρίς να προκληθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσει ο Μάρκος που δεν… χαρίζεται σε κάτι τέτοια. Δείτε το βίντεο μετά το 04.10’’:

Ο Γιάννης Λάτσιος θέλει τον Γιώργο Λιάγκα για το 10.00 - 13.00 στο OPEN !

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα στπ Znews.gr  ο Γιάννης Λάτσιος θέλει τον Γιώργο Λιάγκα στο δυναμικό του καναλιού για την επόμενη σεζόν και σε μια ζώνη που ο Γιώργος Λιάγκας πιστεύει πως έχει όλα τα εφόδια για να υπηρετήσει. Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το πρόγραμμα του σταθμού αυτή τη στιγμή δίνουν την δυνατότητα στον νέο Πρόεδρο να έχει μια ελευθερία κινήσεων.

Ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως πρότεινε να μειωθεί η ώρα της εκπομπής του Άκη Παυλόπουλου «Ώρα Ελλάδος», και να τελειώνει στις 8:00 και από την νέα σεζόν το τρίωρο 8:00 με 11:00 να το αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας με μια εκπομπή που θα έχει από όλα: ψυχαγωγία, ενημέρωση και κοινωνικό ρεπορτάζ κάτι που ο παρουσιαστής γνωρίζει και υπηρετεί καλά.

Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας αν τελικά πει το μεγάλο «ναι» και δεν παραμείνει στον ΑΝΤ1  δεν αποκλείεται να δούμε τον παρουσιαστή απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη την Ελεονώρα Μελέτη που έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με το Mega για την πρωινή ζώνη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή -αν κάτι δεν αλλάξει μέχρι το καλοκαίρι που λήγει και το συμβόλαιο της με το κανάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags