Facebook Pixel Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης: Το hashtag-ντροπή για Ράδιο Αρβύλα πριν την επιστροφή - Μεγάλες αλλαγές με εντολή Κανάκη (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-01-10 09:40:00

Το hashtag-ντροπή για Ράδιο Αρβύλα πριν την επιστροφή - Μεγάλες αλλαγές με εντολή Κανάκη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το hashtag-ντροπή για Ράδιο Αρβύλα πριν την επιστροφή - Μεγάλες αλλαγές με εντολή Κανάκη (ΦΩΤΟ)

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 επιστρέφει σήμερα, μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του και ήδη οι αντιδράσεις είναι τρομερές τις τελευταίες ώρες.

Αλλαγές φέρνει η πρεμιέρα τον Ράδιο Αρβύλα. Ο Χρήστος Κιούσης κάθεται δίπλα στον Αντώνη Κανάκη, με τους τρεις παρουσιαστές να βρίσκονται στο κέντρο. Αντικαταστάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή του MEGA Χαμογέλα και Πάλι και διαβάσαμε στο youfly.com, η στήλη με το κρύο ανέκδοτο της ημέρας δε θα προβληθεί ξανά. Η ομάδα της εκπομπής έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε το Ράδιο Αρβύλα να ξεκινήσει με το Top Επικαιρότητας, και ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική σάτυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης αποφάσισαν να γυρίσουν τέσσερα τρέιλερ για την επιστροφή τους τη νέα χρονιά, δείχνοντας πως θα παλέψουν να κρατήσουν ζωντανή τη συγκεκριμένη εκπομπή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα των εορτών βρίσκονταν αρκετές φορές όλοι μαζί, με στόχο να ξεπεράσουν (μέσω συζήτησης) όλο αυτό που έγινε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Αλλαγές και στο Βινύλιο

Εκτός από την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα, αλλαγές θα δούμε και στο Βινύλιο. Η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, με αφιέρωμα στην ελληνική τηλεόραση των 90s.

Βέβαια, δε θα είναι το γνωστό και καθιερωμένο πάρτι της Παρασκευής. Οι τρεις παρουσιαστές θα εστιάσουν στο αφιέρωμα αυτό, με σχολιασμό, συζητήσεις και επικοινωνία με το κοινό. Η όρεξη για ξέφρενα parties δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με το Χαμογέλα και Πάλι, την απόφαση για το Βινύλιο θα την πάρουν την Τρίτη, την επόμενη, δηλαδή, ημέρα της πρεμιέρας. Η ομάδα θέλει να δει εάν θα πάνε όλα καλά, με σκοπό να “χτίσουν” το Βινύλιο βήμα – βήμα ως την Παρασκευή.


Χαμός στα social media

Η επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα αναμένεται με μεγάλη αγωνία, ώστε να δούμε αν θα πουν κάτι για το θέμα Παναγιωτόπουλου, ωστοσο υπάρχουν ήδη και μεγάλες αντιδράσεις εναντίονς τους.

Στο Sportdog.gr διαβάσατε πως στα social media υπήρχε έντονη κριτική για τον Κανάκη και τους υπόλοιπους παρουσιαστές, ενώ τα αρνητικά σχόλια… πέφτουν βροχή. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει και μία φωτογραφία που καλεί τους τηλεθεατές σε… μποϊκοτάζ, ώστε να μην έχει τηλεθέαση η εκπομπή, ενώ συνοδεύεται και από τα Hashtag #ραδιο_ξεφτιλα και #cancel_radioarvyla
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα social - Αυτός ήταν ο... χρυσός μισθός του Στάθη Παναγιωτόπουλου στους Ράδιο Αρβύλα! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags