Αυτό το Survivor spoiler έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, το θέμα όμως είναι αν πρόκειται να βγει και αληθινό, αφού απο την διαρροή έως την πραγματικότητα μπορεί να απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το κομμάτι του ριάλιτι και ειδικά αυτό με τα ζευγάρια, έδωσε πέρσι πολλά καλά νούμερα τηλεθέασης στο Survivor και ο Ατζούν δεν το αφήνει να πέσει κάτω αυτό, αντιθέτως το προωθεί και μάλλον ετοιμάζεται να το ενισχύσει.

Ήδη είδαμε το περιβόητο και ξαφνικό φιλί της Μυριέλλας και του Γιώργου στο Survivor trailer που βγήκε το πρωί και έχει δημιουργήσει τεράστιες αντιδράσεις, που αναμένεται να ανταμείψουν το ριάλιτι με μεγάλη τηλεθέαση.

Έχουμε διαβάσει Survivor spoiler για είσοδο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, του περσινού νικητή Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή την στιγμή η διαρροή μιλάει για ένα νέο ζευγάρι της showbiz που μάλιστα είχε χωρίσει και τώρα είναι ξανά μαζί.

Μιλάμε για την νικήτρια του J2US, Κατερίνα Λιόλιου και του πρώην παίκτη του Survivor Δημήτρη Κεχαγιά, όπου όπως διαρρέεται τις τελευταίες ώρες, βρίσκονται σε συζητήσεις για να ενταχθούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σίγουρα είναι δύο παρουσίες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο κομμάτι του ριάλιτι ως ζευγάρι, γιατί ως αθλητές δεν ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν.

Οι κινήσεις όμως της παραγωγής, σύμφωνα με τις διαρροές, αναφέρουν ότι ένα ζευγάρι θα μπει στα σίγουρα και απλά τώρα παίζεται αν θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ή αν θα έχουμε ονόματα έκπληξη!

Πηγή: tvfreaks.gr

 

Νέο "χτύπημα" Τζέιμς σε Ατζούν - Κάνει το δικό του... Survivor σε άλλο κανάλι - ΦΩΤΟ αποκάλυψη!

Αν ήταν στο χέρι του Ατζούν, θα έκανε τα πάντα για να στείλει ξανά τον Τζέιμς στο Survivor. Άλλωστε, πέρυσι αποχώρησε εκτάκτως από το νησί και ποτέ δεν μάθαμε αν θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος, καθώς θυμίζουμε ότι είχε και τρομερό… έρεισμα στον κόσμο.

Οι δυο τους όμως είναι πλέον στα «μαχαίρια» και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, καθώς ο πρώην παίκτης δεν τήρησε τους όρους του συμβολαίου του και πήγε σε άλλη εκπομπή και συγκεκριμένα στο Just του Νίκου Κοκλώνη. Αυτό είχε ως συνέπεια να του στείλει ο Τούρκους ένα εξώδικο 100.000 ευρώ, όμως ο Τζέιμς δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα.

Μάλιστα, τώρα που στο Survivor συζητούν ξανά για την επιστροφή παλιών παικτών στον Άγιο Δομίνικο, αυτός όχι μόνο δεν το σκέφτεται, αλλά ετοιμάζει… νέο χτύπημα στον Ατζούν.

Ο Τζέιμς μαζί με την Super Kiki αναμένεται να παρουσιάσουν μία ταξιδιωτική εκπομπή και μάλιστα ήδη ο Κοκλώνης τους έχει βρει για χορηγό ένα μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Καφετζής στο Instagram και πλέον περιμένουμε τις αντιδράσεις του Τούρκου παραγωγού!

 

Ποιος ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο;

Από την πίστα στο Φρατζέλικο στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Το όνομα του Σάκη Αρσενίου παίζει πολύ έντονα σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές.

Έχει δηλώσει αμέτρητες φορές τον τελευταίο μήνα σε συνεντεύξεις του πως έχει έρθει σε επαφή με την παραγωγή μια φορά αλλά οι συζητήσεις είχαν σταματήσει εκεί. Όπως φαίνεται, όμως, οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και προχωράνε! Περισσότερα για όλο το παρασκήνιο σύντομα…