Facebook Pixel Ράδιο Αρβύλα: Το σχέδιο Κανάκη για να… γλιτώσει τους Ράδιο Αρβύλα - Του ανακοινώθηκε το "deadline" από ΑΝΤ1!
Life
| 2022-01-17 07:45:00

Το σχέδιο Κανάκη για να… γλιτώσει τους Ράδιο Αρβύλα - Του ανακοινώθηκε το "deadline" από ΑΝΤ1!

Sportdog Team
Το σχέδιο Κανάκη για να… γλιτώσει τους Ράδιο Αρβύλα - Του ανακοινώθηκε το "deadline" από ΑΝΤ1!

Η εκπομπή επέστρεψε στο κανάλι, μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όμως παρά τα καλά νούμερα της πρώτης εβδομάδας, τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Με πολύ καλά νούμερα επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα από τις διακοπές των εορτών κι έχοντας αφήσει πίσω τους το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η αντιμετώπισή του βέβαια και το γεγονός πως τα… έριξαν όλα στην κυβέρνηση, δεν άρεσε σε πολλούς τηλεθεατές, ενώ και από τον ΑΝΤ1 πήραν αποστάσεις. Μάλιστα, νεότερο ρεπορτάζ αναφέρει πως στον σταθμό δεν είχαν ιδέα για όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης και μάλιστα εκτιμάται πως όλα αυτά, αποτελούν απλά μία καλή δικαιολογία σε περίπτωση που… κοπούν νωρίτερα από το καλοκαίρι ή αποχωρήσουν μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η ιστοσελίδα typologies.gr, που ειδικεύεται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αναφέρει σχετικά: »Στον ίδιο τόνο και με το ίδιο ύφος οι “Ράδιο Αρβύλα” σαν μην συνέβη τίποτα στην εκπομπή, χωρίς  να ενημερώσουν το κοινό, αν στην περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πέρασε από τον ίδιο έλεγχο με τον ηλεκτρολόγο που συνεργάζεται με την εκπομπή.

Θα θυμάστε το επίχειρημα που είχε ειπωθεί από τον Αντώνη Κανάκη στην περίπτωση Λιγνάδη, όταν ήρθε το τσουνάμι των αποκαλύψεων και ενώ η υπουργός Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη τον είχε επιλέξει για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Εκεί με τον έλεγχο που θα έπρεπε να υπάρχει επί του κρεβατιού του προφυλακισμένου ηθοποιύ χάθηκε η μπάλα, διότι την ίδια ώρα το μέλος της  οικογένειας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβαζε τα ερωτικά βίντεο των συντρόφων του.

Η κριτική στην κυβέρνηση, είναι “άσφαιρη”, απλώς για να υπάρχει ως άλλοθι, στην περίπτωση που υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.Κι όλα αυτά μέχρι τον Απρίλιο…

"Ράδιο Αρβύλα": Πρωτιά την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής τους

Απόλυτη κυριαρχία και πρωτιά στην πλειοψηφία των κοινών κατέγραψαν οι «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής τους.

H ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου έφεραν την εκπομπή στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 22%.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση υπερίσχυσαν του ανταγωνισμού 9 μονάδες, έχοντας μαζί τους καθημερινά κατά μέσο όρο 1.751.340 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 10-13 Ιανουαρίου, η δυναμική της εκπομπής ήταν εντυπωσιακή σε όλα τα ηλικιακά κοινά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags