Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Χαμός στο Ρουκ Ζουκ διασήμων - "Έχεις δύο πολύ μεγάλα…" - "Δεν ντρέπεσαι Ζέτα;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-01-14 23:55:00

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ διασήμων - "Έχεις δύο πολύ μεγάλα…" - "Δεν ντρέπεσαι Ζέτα;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο Ρουκ Ζουκ διασήμων - "Έχεις δύο πολύ μεγάλα…" - "Δεν ντρέπεσαι Ζέτα;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νικόλας Ράπτης έκανε την καλύτερη περιγραφή που μπορούσε, καθώς η λέξη ρώγα ήταν δύσκολη…

Ακόμη ένα επεισόδιο Ρουκ Ζουκ Special με καλεσμένους celebrities της εγχώριας showbiz. Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να υποδεχτούμε με γέλιο το νέο έτος το Ρουκ Ζουκ κάλεσε στο 11ο επεισόδιο τους συντελεστές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Μεταξύ πολλών ευτράπελων που συνέβησαν στο επεισόδιο ήταν και η περιγραφή του Νίκου Ράπτη ή Ραπ στην τραγουδίστρια Κρυσταλλία. Ειδικότερα, ο Νίκος Ράπτης έπρεπε να περιγράψει την λέξη ρώγα και το έκανε με έναν αρκετά παραστατικό τρόπο κάνοντας τους πάντες στο πλατό (και όχι μόνο) να “λυθούν” στα γέλια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Περιγραφή-έπος παίκτη στο Ρουκ Ζουκ - "Εχω τέτοια μεγάλα…" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια αρκετές φορές έχει χαρίσει στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση με απίθανες ατάκες που αμέσως γίνονται viral στα social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παρακάτω παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει», για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του.

Ο ίδιος φρόντισε να αναφερθεί στα λεγόμενα «αντρικά προσόvτα» με την συμπαίκτριά του όμως να μην καταλαβαίνει και τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

Δείτε το βίντεο

 

ΕΠΟΣ στο Ρουκ Ζουκ - Ο παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσει στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Από αστείες στιγμές, γκάφες, βρισιές και πολλά (πάρα πολλά...) ερωτικά υπονοούμενα.

Στο επεισόδιο 69 όμως, λίγο πριν τις γιορτές των Χρισυτουγέννων, γνωρίσαμε τον Μάριο, τον παίκτη με το χειρότερο υφάκι στην ιστορία του παιχνιδιού που έκανε ακόμα και τη Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσει στον… αέρα.

Ο παίκτης εμφανίστηκε πολύ κουρασμένος και αδιάφορος και η παρουσία του ήταν… εντυπωσιακή!

Δείτε γιατί έφερε στα όριά της τη Ζέτα Μακρυπούλια:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags