Facebook Pixel Αννίτα Πάνια: Βόμβα με την Αννίτα Πάνια - Έσκασε η απόλυτη ανατροπή
Life
| 2022-01-18 08:12:00

Βόμβα με την Αννίτα Πάνια - Έσκασε η απόλυτη ανατροπή

Sportdog Team
Βόμβα με την Αννίτα Πάνια - Έσκασε η απόλυτη ανατροπή

Άλλα σχέδια είχε γνωστή παρουσιάστρια και άλλα της ανακοινώθηκαν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και άμεσα θα έχουμε και την επίσημη παρουσίαση!

Στροφή 180 μοιρών έχουν κάνει οι ιθύνοντες του OPEN απέναντι στο πρόσωπο της Αννίτας Πάνια.

Και μπορεί αρχικά πέρυσι να έκαναν ότι δεν υπάρχει στο κανάλι τους και στο τέλος της προηγούμενης σεζόν να προσπάθησαν να την απομακρύνουν κακήν-κακώς τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια κάνει απανωτά ραντεβού με τα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού ώστε να βρουν νέα project στα μέτρα της όχι μόνο για την φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και για την  επόμενη.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πέσει ένα τηλεπαιχνίδι από το εξωτερικό αλλά και ένα talent show το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο για την Αννίτα Πάνια.

Η εκπομπή της σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στο συνολικό πρόγραμμα του σταθμού και ο Γιάννης Λάτσιος θέλει να δοθεί περισσότερος χρόνος και χώρος την παρουσιάστρια.

Μέσα σε όλα αυτά κρατήστε την πιθανότητα που τείνει να γίνει βεβαιότητα για την επιστροφή της Αννίτας στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: εφημερίδα SPIRTO

 

Έτσι είναι σήμερα η "αντιπρόσωπος-λέρα" από την Αννίτα Πάνια - Αγνώριστη σε νέα εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γυναίκα “Λέρα” κατάφερε να γίνει viral στο Youtube και να επηρεάσει σχεδόν όλη την Ελλάδα αποκαλώντας ο ένας τον άλλον «αντιπρόσωπο».

Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Παρατράγουδα», αμέσως έγινε cult φιγούρα, αγαπήθηκε από χιλιάδες και σήμερα επέστρεψε στην τηλεόραση, αλλά όχι από την Αννίτα Πάνια!

Η Μαρία Σκαφίδα, όπως είναι το όνομά της, έκανε ένα επικό comeback στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη 11 ολόκληρα χρόνια μετά και είναι… αγνώριστη.

Άλλο στυλ, άλλο μαλλί, ανανεωμένη στο πρόσωπο και με άλλη αυτοπεποίθηση.

Δείτε φωτογραφία και το βίντεο μετά το 16.30:



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags