Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Βροχή... μπιπ στο Ρουκ Ζουκ - Ακατάλληλη περιγραφή με ιερόδουλη - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (Vid)
Life
| 2022-01-17 09:40:00

Βροχή... μπιπ στο Ρουκ Ζουκ - Ακατάλληλη περιγραφή με ιερόδουλη - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (Vid)

Sportdog Team
Βροχή... μπιπ στο Ρουκ Ζουκ - Ακατάλληλη περιγραφή με ιερόδουλη - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (Vid)

Οι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια για να φτάσουν στη νίκη και η παρουσιάστρια έπαθε... σοκ με όσα άκουσε να λένε στον αέρα της εκπομπής!
 

Αποφασισμένοι να νικήσει ήταν η ομάδα που παρουσιάστηκε σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Ρουκ Ζουκ και δεν σταμάτησε σε κανένα εμπόδιο.

Όταν μάλιστα τους δόθηκε η λέξη «κάγκελο» για να περιγράψουν, έδωσαν ρεσιτάλ, καθώς όλοι αναφέρθηκαν στην… ιερόδουλη και στη γνωστή λαϊκή φράση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αρχικά γέλασε, όμως όταν άρχισαν να ακούγονται «γαλλικά» στον αέρα, κατάλαβε γρήγορα πως η κατάσταση ξέφυγε!

Δείτε το βίντεο μετά το 0.40’’:  

Η πιο εκνευριστική παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ - Τσάντισε και τη Ζέτα Μακρυπούλια - "Τώρα μπορείς;" (Vid)

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Από αστείες στιγμές, γκάφες, βρισιές και πολλά (πάρα πολλά...) ερωτικά υπονοούμενα.

Στο επεισόδιο 77 όμως του παιχνιδιού,  η νέα ομάδα κατάφερε και έχασε, αν και το μόνο που χρειαζόταν να βρει ήταν 4 λέξεις στον τελευταίο γύρο. Ο λάθος χειρισμός της αρχηγού έφερε την... καταστροφή καθώς κατάφερε και εκνεύρισε ακόμα και την Ζέτα Μακρυπούλια η οποία στο τέλος της «ζήτησε» και τα ρέστα!

Η κοπέλα δεν άφηνε τις συμπαίκτριες της να μιλήσουν και χωρίς να το καταλάβουν, έφτασαν στην ήττα αφού δεν βρήκαν καμία λέξη!

Δείτε τι έκανε και την ΕΠΙΚΗ αντίδραση της Ζέτας:


Περιγραφή-έπος παίκτη στο Ρουκ Ζουκ - "Εχω τέτοια μεγάλα…" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια αρκετές φορές έχει χαρίσει στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση με απίθανες ατάκες που αμέσως γίνονται viral στα social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παρακάτω παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει», για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του.

Ο ίδιος φρόντισε να αναφερθεί στα λεγόμενα «αντρικά προσόvτα» με την συμπαίκτριά του όμως να μην καταλαβαίνει και τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags