Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αρπάχτηκαν" Καρπετόπουλος - Νικολακόπουλος για τον Ολυμπιακό - "Εσύ βλέπεις οράματα"! (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-18 14:23:00

"Αρπάχτηκαν" Καρπετόπουλος - Νικολακόπουλος για τον Ολυμπιακό - "Εσύ βλέπεις οράματα"! (Audio)

Sportdog Team
"Αρπάχτηκαν" Καρπετόπουλος - Νικολακόπουλος για τον Ολυμπιακό - "Εσύ βλέπεις οράματα"! (Audio)

Ένταση στον ραδιοφωνικό αέρα για την εμφάνιση στη Λεωφόρο και τη συνολική εικόνα των Πειραιωτών σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πώς ξεκίνησε η διαφωνία τους και πώς ολοκληρώθηκε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στη σημερινή «παρουσία» στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου στον Bwin ΣΠΟΡΦΜ, στάθηκε κυρίως στην εικόνα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και εξήγησε γιατί παρότι οι Πειραιώτες προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις.

Μετά την ανάλυση του «ερυθρόλευκου» ρεπόρτερ, ο «Κάρπετ» σχολίασε: «Εγώ έχω να πω πως η
τηλεόραση εχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Κριμα που μεταδίδονται τηλεοπτικά τα ματς. Αν ακουγαμε ραδιόφωνο θα ήταν όλα ματσάρες».

Το... καρφί δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Νικολακόπουλο, ο οποίος απάντησε λέγοντας φανερά εκνευρισμένος: «Κριμα που οι δημοσιογράφοι βλέπουν όσα και ο απλός κόσμος. Εγω δεν βλεπω οράματα, μπορεί εσυ»!

Ο Καρπετόπουλος συνέχισε «Εγώ βλέπω οράματα δεν είπα για εσένα» και έκλεισε λέγοντας: «Υπάρχει μία στρατηγική να παίζει μόνο για τη νίκη ο Ολυμπιακός και αυτό με προβληματίζει. Ο κόσμος δεν είναι τρελός. Έχει χαθεί η χαρά του παιχνιδιού, παλιά έβλεπες φάσεις και γκολ και όχι μόνο όταν έπαιζε ο Τζιοβάνι, αλλά και μετά με Γκερέρο, Φορτούνη και άλλους. Τώρα βλέπεις μία ομάδα που αν νικάει 1-0 τη Λαμία είναι όλα καλά»!

Ακούστε το ηχητικό:

 

«Πώς ο Μαρτίνς “υποχρεώθηκε” να παίξει με τρεις στόπερ στη Λεωφόρο»

Εκτός του... καυγά, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε και την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει τους Πειραιώτες με τρεις κεντρικούς αμυντικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό.
 

Aναφέροντας τους τρεις λόγους λόγω των οποίων «υποχρεώθηκε» να κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή.

Πρώτον, ο Λαλά (έγινε αλλαγή στο 66’), ο οποίος ήταν εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και ο Ρέαμπτσουκ είχαν προβλήματα και ήταν σχεδόν αδύνατο να βγάλουν το ενενηντάλεπτο

Δεύτερον, δεν είχε τρίτη επιλογή για τα χαφ λόγω των γνωστών απουσιών και η εξτρά λύση ήταν ο Σουρλής. Τρίτον, δεν μπορούσε να παίξει 4-3-3, καθώς είναι σαφές ότι ο Βαλμπουενά δεν έχει αντοχές για να ξεκινάει, ενώ ο Βρουσάι δεν άρπαξε τις ευκαιρίες τις οποίες πήρε στα διαδοχικά παιχνίδια με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να αξιοποιήσει τους τρεις καλούς στόπερ που έχει, έστω και αν ο Παπασταθόπουλος προερχόταν από θλάση και ο Μανωλάς από αγωνιστική απραξία 3,5 μηνών. Κάτι που αποτέλεσε έναν επιπλέον λόγο για να παίξει με τρεις πίσω, ώστε να καλύψει τα προβλήματά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags