Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: ΕΠΟΣ στο Ρουκ Ζουκ με την… σεξουάλα παίκτρια - "Ψάχνει γκομενάκι" και η Μακρυπούλια βοηθάει! (Vid)
Life
| 2022-01-19 09:42:00

ΕΠΟΣ στο Ρουκ Ζουκ με τη… σεξουάλα παίκτρια - "Ψάχνει γκομενάκι" και η Μακρυπούλια βοηθάει! (Vid)

Sportdog Team
ΕΠΟΣ στο Ρουκ Ζουκ με τη… σεξουάλα παίκτρια - "Ψάχνει γκομενάκι" και η Μακρυπούλια βοηθάει! (Vid)

Η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη σχετικά με τους στόχους της για το μέλλον και η παρουσιάστρια του παιχνιδιού έκανε ό,τι μπορούσε για να της βρει ένα αμόρε στα γούστα της!

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ έχουμε δει σχεδόν τα πάντα. Από αστείες στιγμές, γκάφες, βρισιές και πολλά (πάρα πολλά...) ερωτικά υπονοούμενα.

Στο επεισόδιο 81 του Ρουκ Ζουκ 17/01/2022 γνωρίσαμε δύο νέες ομάδες και ειδικά την παίκτρια Έλενα. Η συγκεκριμένη λοιπόν κοπέλα, είπε στη Ζέτα Μακρυπούλια ότι οι φίλες της την φωνάζουν «σεξουάλα» και ότι ψάχνει... γκομενάκι.

Μετά από αυτή την «αποκάλυψη», η παρουσιάστρια του παιχνιδιού ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και προσπάθησε να της κάνει κονέ με δύο άντρες της παραγωγής.

Δείτε το βίντεο!


 

Περιγραφή-έπος παίκτη στο Ρουκ Ζουκ - "Εχω τέτοια μεγάλα…" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια αρκετές φορές έχει χαρίσει στιγμές γέλιου στην ελληνική τηλεόραση με απίθανες ατάκες που αμέσως γίνονται viral στα social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παρακάτω παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει», για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του.

Ο ίδιος φρόντισε να αναφερθεί στα λεγόμενα «αντρικά προσόvτα» με την συμπαίκτριά του όμως να μην καταλαβαίνει και τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

Δείτε το βίντεο

 


Η πιο αηδιαστική περιγραφή που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φετινό Ρουκ Ζουκ τα έχουμε δει όλα μέχρι στιγμής. Από αστείες στιγμές, από γκάφες που έγιναν viral, από ατάκες που… πάγωσαν τη Ζέτα Μακρυπούλια και φυσικά αμέτρητα σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες άλλαξαν… γραμμή και ξεπέρασαν τα όρια, καθώς σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η κατάσταση ξέφυγε και ακούσαμε (αλλά και είδαμε!) την πιο αηδιαστική περιγραφή λέξης.

Ποια ήταν η λέξη; Η σερπατίνα! Και δυστυχώς ακούστηκε αυτό που φαντάζεστε και δεν έπρεπε!

Δείτε το βίντεο μετά το 2.20’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags