Facebook Pixel Ράδιο Αρβύλα - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αναφορά των Ράδιο Αρβύλα μετά την επιστροφή στον Παναγιωτόπουλο - Ψάχνουν αντικαταστάτη!
Life
| 2022-01-19 09:05:00

Η πρώτη αναφορά των Ράδιο Αρβύλα μετά την επιστροφή στον Παναγιωτόπουλο - Ψάχνουν αντικαταστάτη!

Sportdog Team
Η πρώτη αναφορά των Ράδιο Αρβύλα μετά την επιστροφή στον Παναγιωτόπουλο - Ψάχνουν αντικαταστάτη!

Η "καρφάρα" για τον πρώην πλέον συνεργάτη και φίλο τους, αλλά και η είδηση για την... τέταρτη καρέκλα στην εκπομπή, που ψάχνει τον επόμενο.

Μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές των εορτών και φυσικά το μεγάλο σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιώτη, οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς δεν είχαν πει… λέξη για τον πρώην συνεργάτης τους.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία, αλλά όπως σας είχαμε μεταφέρει με προηγούμενα ρεπορτάζ, αποτελούσε απόφαση του Κανάκη, που είχε ξεκαθαρίσει τόσο στους συνεργάτες του όσο και στον ΑΝΤ1, πως θα ασχοληθούν ξανά με το θέμα μόνο όταν υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση.

Οι Ράδιο Αρβύλα, εκτιμούν, πως έχουν ξεκαθαρίσει επαρκώς και σε όλους τους τόνους πως δεν είχαν καμία σχέση και ούτε φυσικά γνώριζαν τις παραβατικές ενέργειες του Παναγιωτοπούλου και για αυτό και τον απομάκρυναν άμεσα μόλις τις έμαθαν.

Ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες εκπομπές τους, έγινε για πρώτη φορά το 2022 αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλου και στην απομάκρυνσή του μέσω ενός βίντεο. Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο που σχολιάζουν το Survivor, και στο οποίο ακούμε κάποιον που… μιμείται τον Γιώργο Κατσαούνη να ζητάει δουλειά και θέση στο Ράδιο Αρβύλα, λέγοντας «να με πάρεις δίπλα σου Αντώνη, τώρα που στείλατε κι έναν»!

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη φράση, μέσω χιούμορ, από την εκπομπή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από περίπου έναν μήνα. Λέτε η αναφορά στον… τέταρτο που έγινα, να είναι μόνο για πλάκα; Πολλές φορές πάντως λέγονται αλήθειες μέσω αστείων!

Δείτε το βιντεο:

 

 

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στους Ράδιο Αρβύλα για την υπόθεση

 

Το Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης (18/01) βγήκε για άλλη μια φορά στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1. Με κέφι και χιούμορ, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης έδιναν την σατιρική νότα της επικαιρότητας.

 

Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή, κατά την οποία ο Αντώνης Κανάκης σοβάρεψε και θέλησε να μοιραστεί την απορία του με το τηλεοπτικό κοινό. Ο Αντώνης Κανάκης, κοίταξε την κάμερα και αναρωτήθηκε γιατί η υπόθεση της 24χρονης η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έπρεπε να «τρέξει» μετά από πίεση των social media.

 

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης, μη έχοντας να δώσει κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, πήγε στο επόμενο θέμα και άφησε τους τηλεθεατές να βρουν μόνοι τους την απάντηση.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags