Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η... καρφάρα Τριανταφυλλόπουλου σε Χατζηνικολάου για την υπόθεση βιασμού - "Έμαθα ότι ξέχασες..."
Life
| 2022-01-23 17:28:00

Η... καρφάρα Τριανταφυλλόπουλου σε Χατζηνικολάου για την υπόθεση βιασμού - "Έμαθα ότι ξέχασες..."

Sportdog Team
Η... καρφάρα Τριανταφυλλόπουλου σε Χατζηνικολάου για την υπόθεση βιασμού - "Έμαθα ότι ξέχασες..."

Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων συνεχίζεται και μέσω των social media. Πριν λίγες ημέρες άλλωστε είχε γίνει χαμός!

Ο Μάκης Τρινταφυλλόπουλος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γιωργίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ο δημοσιογράφος στον οποίο μίλησε αποκλειστικά για όσα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο και φυσικά αποκάλυψε για πρώτη φορά και το πρόσωπό της.


Η συνέντευξη "έπαιξε" σε όλα τα Μέσα στην Ελλάδα, σε τηλεόραση, ιστοσελίδες και εφημερίδες και προφανώς όλοι ανέφεραν την πηγή και το zougla.gr που ήταν και το σάιτ στο οποίο μίλησε.

 

Το θέμα κυριάρχησε και τα δελτία ειδήσεων, με τον Τριανταφυλλόπουλου να... καταγγέλει σήμερα πως στον ΑΝΤ1 δεν ανέφεραν ούτε πηγή ούτε το όνομα του δημσιογράφου. Μάλιστα, επιτέθηκε για αυτό τον λόγο σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ωστόσο τον διέψευσε κατηγορηματικά!


Ιδού ο διάλογός τους:


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση-βόμβα Χατζηνικολάου για τους βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Ποια η ποινή τους (Vid)




Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων δεν είναι τωρινή και πρόσφατα είχαμε ένα ακόμα... χοντρό επεισόδιο μεταξύ τους!


Ξέσπασε "πόλεμος" ανάμεσα σε Τριανταφυλλόπουλο και Χατζηνικολάου - Το επίμαχο πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟ)
 

Ένας νέος και πολύ… μεγάλος πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Με αφορμή ρεπορτάζ της REAL NEWS, ο πρώτος έκανε ένα πολύ επιθετικό tweet με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του διευθυντή και εκδότης της εφημερίδας.

«Δημοσιογραφικό ρεζιλίκι από την Real. Ταυτίζει έντεχνα τους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν με μια δράκα ακροδεξιών οι οποίοι ακολουθούν συμπεριφορές χρυσαυγητών. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Όταν στριμώχνεσαι οικονομικά να ακολουθείς άνωθεν οδηγίες.Θλιβερό!»

Τα παραπάνω γράφει σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δείτε τι έγραψε και το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Αποκάλυψη-βόμβα Τριανταφυλλόπουλου για θάνατο Τράγκα - "Ψέματα όλα, βόλευε" - Μεγάλη ανατροπή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags