Facebook Pixel Γιώργος Παπαδάκης - ΑΝΤ1: Άσχημα νέα για Παπαδάκη, πέφτει... ψαλίδι - Το ανακοινώνει ο Αντ1 - Αλλαγές και σε MEGA, OPEN!
Life
| 2022-01-21 23:55:00

Άσχημα νέα για Παπαδάκη, πέφτει... ψαλίδι - Το ανακοινώνει ο Αντ1 - Αλλαγές και σε MEGA, OPEN!

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Παπαδάκη, πέφτει... ψαλίδι - Το ανακοινώνει ο Αντ1 - Αλλαγές και σε MEGA, OPEN!

Μεγάλες αλλαγές στις πρωινές ζώνες των καναλιών ενόψει της επόμενης σεζόν. Ποιοι απογοήτευσαν και αποχωρούν, ποιοι... πέρασαν στην επόμενη φάση και η οριστική απόφαση για τον Γιώργο Παπαδάκη...

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στο μέσον της τηλεοπτικής σεζόν με το β΄μισό μόλις να έχει ξεκινήσει, ωστόσο, τα κανάλια είναι με το βλέμμα στραμμένα στον Σεπτέμβριο και σε όσα έχουν να συμβούν του χρόνου στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη.

Μάλιστα, από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω η πρωινή ζώνη όπως όλα δείχνουν δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη φετινή καθώς οι αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα θα είναι πολλές.

MEGA

Στο μόνο κανάλι που δεν θα υπάρχουν αλλαγές με τα μέχρι στιγμής πάντα δεδομένα είναι το MEGA. Kι αυτό γιατί το στοίχημα φαίνεται να πέτυχε τόσο όσον αφορά στην Κοινωνία Ωρα MEGA με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη όσο και στην μετέπειτα ζώνη με το MEGA Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και το Πάμε Δανάη που φέτος βρίσκει τα πατήματά του μετά από μια δύσκολη και διδακτική περσινή σεζόν.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στο MEGA, στον υπόλοιπο ανταγωνισμό φαίνεται να επικρατεί το χάος καθώς η λήψη των συμβολαίων παρουσιαστών πρώτης γραμμής σε συνδυασμό με τον σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί φέτος δημιουργεί ένα καθ’ όλα εκρηκτικό μείγμα.

ANT1

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στον ΑΝΤ1 από τη μια υπάρχει ο Γιώργος Παπαδάκης που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι φέτος θα βάλει τελεία στην τηλεοπτική του καριέρα μετά από 30 χρόνια στην τηλεόραση κι από την άλλη υπάρχει η Φαίη Σκορδά της οποίας το συμβόλαιο λήγει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Φυσικά, ο μόνος που θα αποφασίσει αν θα υπάρχει ανανέωση του συμβολαίου του είναι ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης κι αυτό είναι κάτι που δεν θα αποφασίσει ακόμα. Πάντως, ακόμα και να παραμείνει ο δάσκαλος της πρωινής ζώνης, κάποιοι μιλάνε για σπάσιμο της πολύ πρωινής ζώνης στα δύο: σε μια ζώνη από τις 6 -7.30 και σε μια δεύτερη από τις 07.30 έως τις 10.00 με διαφορετικά πρόσωπα. Μάλιστα, έχουν ακουστεί διάφορα πρόσωπα είτε ο Γιώργος Παπαδάκης αποχωρήσει εντελώς είτε κατά το ήμισυ με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ντόρα Κουτροκόη να είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι σε μια πρώτη και πρώιμη φάση των συζητήσεων.

Όσο για το Πρωινό από πέρσι είχαν ξεκινήσει τα μαύρα σύννεφα, οι σκέψεις και τα κρυφά ραντεβού στον ΑΝΤ1 για την αντικατάσταση των Σκορδά- Λιάγκα αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι που να αξίσει το σπάσιμο του συμβολαίου της πρώτης και ίσως τελικά να έγινε για καλό από τη στιγμή που φέτος η εκπομπή δείχνει να αντέχει στον ανταγωνισμό με μια διάθεση περισσότερο infotainment έστω κι αν καμιά φορά παίζουν με όρους πιο σκληροπυρηνικούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συμβόλαιο της Φαίης λήγει φέτος και είναι για πρώτη φορά που η ίδια μίλησε ακόμα και για αλλαγή ζώνης. Οι φήμες που την θέλουν να κατευθύνεται στο OPEN λόγω Γιάννη Λάτσιου παραμενουν ακόμα φήμες που πυροδοτούνται κυρίως από την προσωπική σχέση που έχουν με το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 τόσο η ίδια όσο και ο Γιώργος Λιάγκας.

ALPHA

Ωστόσο, και το συμβόλαιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή λήγει στον ALPHA φέτος τον Ιούλιο με τη μόνη διαφορά ότι υπάρχει το συν ένα που εκκρεμεί για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Και μπορεί πολλά να είναι αυτά που λέγονται και γράφονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, ένα όμως είναι το σίγουρο ότι όλα αυτά τα χρόνια που παρουσιάζει με επιτυχία το Happy Day πολλοί είναι αυτοί που είτε θέλησαν να το αντιγράψουν είτε ακόμα και να το μεταφέρουν σε άλλο κανάλι. Η ίδια πάντως δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της καθόλου για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που θα μπορούσαν να προδώσουν το μέλλον της.

Αντιθέτως, η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον ALPHA και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι είναι διετές ενώ και στον σταθμό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία της εκπομπής Super Κατερίνα από τη στιγμή που η παρουσιάστρια κατάφερε τουλάχιστον να διπλασιάσει τα ποσοστά της ζώνης.

ΣΚΑΙ

Στον ΣΚΑΪ αν μπορούσαν να είχαν απαλλαγεί από φέτος από την Ιωάννα Μαλέσκου θα το είχαν κάνει αλλά ας όψεται το συμβόλαιο δυο ετών που είχε με το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Η αποχώρησή της ωστόσο θεωρείται δεδομένη με το τέλος της σεζόν καθώς πλέον οι σχέσεις της με την Διευθύντρια Προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη θεωρούνται από κακές έως ανύπαρκτες. Μάλιστα, κάποιοι μιλούν για ριζική ανανέωση της πρωινής ζώνης με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται και για την ενημέρωση που προηγείται.

STAR

Στο STAR φέτος επέλεξαν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο για την πρωινή τους ζώνη άγνωστο στο κοινό ευελπιστώντας να επαναλάβουν τις επιτυχίες όλων των τελευταίων χρόνων όπου έπαιρναν άνθρακα και το έκαναν χρυσάφι. Ωστόσο, αυτή τη φορά το στοίχημα δεν πέτυχε όχι μόνο στην πρωινή ζώνη αλλά και αναφορικά με το DWTS αλλά και το GNTM με την επιλογή της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής Breakfast @ Star καθιστούν επιβεβλημένες τις αλλαγές στην εκπομπή αν όχι την αντικατάσταση των δυο παρουσιαστών αν και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς συνήθως επιμένει και στηρίζει τις επιλογές του.

OPEN

Για το τέλος άφησα το OPEN το οποίο φέτος συνειδητά αποφάσισε να απέχει από τον ανταγωνισμό. Ναι μεν επέλεξε ένα πρόσωπο που δεν είναι καθόλου αδιάφορο τηλεοπτικά και που μπορεί να έχει να προσφέρει πράγματα στη συγκεκριμένη ζώνη και όχι μόνο, ωστόσο, η λογική της εγκατάλειψης του σταθμού, συνέβαλε ώστε να μην υπάρχουν και πολλά περιθώρια επιτυχίας φέτος. Αν ένα πάντως θεωρείται σίγουρο για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι ότι η νέα Διοίκηση ο Γιάννης Λάτσιος ως Πρόεδρος του ΔΣ μαζί με την Διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου θα επιχειρήσουν να βάλουν το στίγμα τους στα προγράμματα που θα επιλέξουν για του χρόνου και για τα οποία δουλεύουν ήδη από τώρα. Οσο για την ονοματολογία που έχει ξεκινήσει, πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν.

ΠΗΓΗ: youfly.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags