Facebook Pixel Survivor: Όλα τούμπα με το Survivor - "Τρέμει" το απόλυτο φαβορί - Αυτόν... βλέπουν νικητή οι στοιχηματικές!
Life
| 2022-01-26 09:05:00

Όλα τούμπα με το Survivor - "Τρέμει" το απόλυτο φαβορί - Αυτόν... βλέπουν νικητή οι στοιχηματικές!

Sportdog Team
Όλα τούμπα με το Survivor - "Τρέμει" το απόλυτο φαβορί - Αυτόν... βλέπουν νικητή οι στοιχηματικές!

Οι συγκρούσεις των τελευταίων ημερών, τα αποτελέσματα των αγώνων, οι τραυματισμοί και οι ψηφοφορίες του κοινού, έχουν αλλάξει σημαντικά τις αποδόσεις...

Το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζεται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ κι έχει αρχίσει τις… υψηλές πτήσεις στα νούμερα της τηλεθέασης.

Πλέον, αρχίζουμε να διαμορφώνουμε μια πιο ξεκάθαρη άποψη για την αγωνιστική εικόνα των παικτών. Μαζί με εμάς και οι στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες άλλαξαν τις αποδόσεις για τα 5 πρώτα φαβορί! Η Kingbet μίλησε αποκλειστικά μαζί τους και σας τις μεταφέρει!

Survivor 2022 αποδόσεις: Ο Πηλίδης και οι άλλοι

Ο ερχομός του Αρη Σοϊλέδη στο Survivor έφερε ανακατατάξεις στις αποδόσεις, για τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο Γιώργος Πηλίδης, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται λόγω ενός θέματος στο στομάχι του, συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και των 100.000 ευρώ, σε απόδοση 3.00.

Στη 2η θέση πλέον βρίσκουμε τον Αρη Σοϊλέδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΕΚ και Ολυμπιακού έδειξε με το καλημέρα την αγωνιστικότητά του στους στίβους μάχης και προσφέρεται σε απόδοση 4.50 από τις εταιρίες.

Η αγωνιστική πτώση του Γιώργου Κατσαούνη, τον έφερε από 6.00 στο 7.00, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο γυναίκες. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου (8.00) και η Μυριέλλα Κουρεντή (9.00).

Πού βλέπουμε το Survivor

Το πρόγραμμα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τρία κανονικά επεισόδια προβάλλονται Δευτέρα με Τετάρτη (αποχώρηση), ενώ το σπέσιαλ επεισόδιο παίζει κάθε Κυριακή.

Survivor νικητές

Η φετινή είναι η ένατη σεζόν του ελληνικού Survivor και πέμπτη με τη δομή που έχει τώρα. Οι νικητές ήταν οι εξής:

Survivor 2003: Ευαγγελία Δερμεντζόγλου
Survivor 2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
Survivor 2006*: Ντέρια Ντουρμουσλάρ
Survivor 2010: Βαγγέλης Γερασίμου
Survivor 2017: Γιώργος Αγγελόπουλος
Survivor 2018: Ηλίας Γκότσης
Survivor 2019*: Κατερίνα Δαλάκα – Γιουσούφ Καρακάγια
Survivor 2021: Σάκης Κατσούλης

* Survivor Ελλάδα-Τουρκία

Πηγή: kingbet.net

"Χρυσώνει" γνωστό ηθοποιό ο Ατζούν για Survivor - Του δίνει 15.000 ευρώ την εβδομάδα (ΦΩΤΟ)

Ο Ατζούν δεν το βάζει κάτω για τον Κώστα Νικούλι! Τον θέλει σαν τρελός στο Survivor 5.

Παρά τις διαψεύσεις, τα μηνύματα είχαν σταλεί στον ηθοποιό που φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις στον Σασμό. Ο Πετρής κατάφερε να δημιουργήσει ένα μεγάλο φαν κλαμπ και έγινε ιδιαίτερα αγαπητος στο τηλεοπτικό κοινό. Το οποίο και δεν κρύβει την απογοήτευσή του από τον θάνατό του στη σειρά.

Ο Νικούλι είναι πλέον… ελεύθερος και ωραίος από τον Σασμό. Χαιρέτησε και τον χαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές. Είναι άλλωστε από τα καλύτερα παιδιά. Η πρώτη κίνηση από τον Ατζούν έγινε, αλλά ο Τούρκος παραγωγός έπεσε σε τοίχο.

Όμως δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα. Η πρώτη κρούση έκανε λόγο για δέκα χιλιάρικα την εβδομάδα. Στη δεύτερη πάμε για δεκαπέντε. Σίγουρα το ποσό είναι πολύ μεγάλο. Αλλά το θέμα είναι αν θα δεχθεί ο ηθοποιός που προς το παρόν έχει πάρα πολλούς ενδοιασμούς.

ΠΗΓΗ: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags