Facebook Pixel Survivor: Νέα αποχώρηση ΣΟΚ στο Survivor μετά τον Βισκαδουράκη - Post αποκάλυψη - Ταξιδεύει για Ελλάδα!
Life
| 2022-01-27 09:00:00

Νέα αποχώρηση ΣΟΚ στο Survivor μετά τον Βισκαδουράκη - Post αποκάλυψη - Ταξιδεύει για Ελλάδα!

Sportdog Team
Νέα αποχώρηση ΣΟΚ στο Survivor μετά τον Βισκαδουράκη - Post αποκάλυψη - Ταξιδεύει για Ελλάδα!

Άλλος ένας παίκτης, πολύ αγαπητός στο κοινό, φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει άμεσα πίσω...

Survivor: Άλλη μία αποχώρηση για λόγους υγείας αναμένεται να ανακοινωθεί στα επόμενα επεισόδια!

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης έχει εξαφανιστεί στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δύσκολα πλέον θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο (24-01) του Survivor ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο 22χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τηρώντας σιγή ιχθύος για την κατάστασή του.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Happy Day που βρέθηκε καλεσμένος πως «λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης έχει συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ημερήσιων θερμίδων και μοιάζει αδύνατο να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι Ο παίκτης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον ίδιο να μην θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι και γι’ αυτό τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι αποχωρεί από το ριάλιτι…

Μάλιστα, χθες σε γνωστό λογαριασμό στο Instagram υπήρξε ποστάρισμα που μετέφερε την πληροφορία πως ήδη ταξιδεύει για την Ελλάδα!

Αποχώρηση σοκ στο Survivor! «Πάγωσαν» όλοι και ξέσπασαν σε κλάματα!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδου από τους Διάσημους και η Ασημίνα με τη Σοφιάννα από τους Μαχητές.

Την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού διεκδίκησαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Διάσημους κι από τους Μαχητές στο Survivor. Συγκεκριμένα στο συμβούλιο της Κυριακής πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά την ήττα των Διασήμων. Στο επόμενο συμβούλιο ηττημένοι ήταν οι Μαχητές κι έτσι οι παίκτες της ομάδας επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο την Σοφιάνα Αβραμάκη.

Αμέσως μετά τον λόγο είχαν οι δύο παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία από τις δύο ομάδες αντίστοιχα, που ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή κι ο Σάββας Κάλφας. Η Μυριέλλα επέλεξε ως υποωήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της, την Αθηνά Ευμορφιάδου ενώ ο Σάββας την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι τέσσερις παίκτες “πάλεψαν” για να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags