Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: "Τρελάθηκε" ο Ατζούν - Στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο με χρυσό συμβόλαιο - Ο κρυφός όρος (Vid)
Life
| 2022-01-27 13:09:00

"Τρελάθηκε" ο Ατζούν - Στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο με χρυσό συμβόλαιο - Ο κρυφός όρος (Vid)

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Ατζούν - Στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο με χρυσό συμβόλαιο - Ο κρυφός όρος (Vid)

Οι φήμες και τα σενάρια επιβεβαιώνονται αφού το εντυπωσιακό μοντέλο βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, εξασφαλίζοντας μάλιστα χρήματα αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Ποιος είναι ο ειδικός όρος που ζήτησε και μπήκε στο συμβόλαιο της;

Οι απώλειες στο φετινό Survivor συνεχίζονται αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τον Γιωρίκα Πηλίδη, το μεγάλο φαβορί, να αποχωρεί τις επόμενες μέρες από το νησί. Όλα αυτά τα κενά όμως  κάπως πρέπει να καλυφθούν, για αυτόν τον λόγο έρχονται ενισχύσεις…

Το νεαρό μοντέλο δεν πρόλαβε να απολαύσει την παρουσία της στο περσινό Survivor αφού ένα πρόβλημα υγείας την έθεσε εκτός παιχνιδιού. Η Κάτια Ταραμπάνκο θα έχει όμως και δεύτερη ευκαιρία στο φετινό Survivor, με πολύ υψηλή αμοιβή μάλιστα!

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα η συμφωνία έκλεισε στα 7000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό αρκετά πιο υψηλό από όλους τους υπόλοιπους αφού μόνο ο Βαλάντης έπαιρνε περισσότερα χρήματα. Το συμβόλαιο όμως που έχει υπογράψει η Κάτια έχει και ειδικούς όρους, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τους άλλους παίκτες. Μέσα σε αυτό αναφέρεται πως η Κάτια μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς όποτε το επιθυμεί, κάτι που έχει άμεση συνάρτηση με την κατάσταση της υγείας της. Θυμίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, τόσο εύκολα, στους υπόλοιπους παίκτες.

Από ότι φαίνεται ο Ατζούν ήθελε διακαώς να μπει η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι, πραγματοποιώντας σχεδόν όλα της τα χατίρια. Η συνέχεια επί της οθόνης, στις παραλίες και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου!

Survivor: H χρυσή αμοιβή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ειδικοί όροι στο συμβόλαιο…

Πηγή: youfly.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags