Facebook Pixel Survivor: Έκπληξη Ατζούν - Βάζει στο Survivor άλλους δύο διάσημους - Γιατί "εξαφάνισαν" τον Βαλάντη (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-01-28 22:20:00

Έκπληξη Ατζούν - Βάζει στο Survivor άλλους δύο διάσημους - Γιατί "εξαφάνισαν" τον Βαλάντη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έκπληξη Ατζούν - Βάζει στο Survivor άλλους δύο διάσημους - Γιατί "εξαφάνισαν" τον Βαλάντη (ΦΩΤΟ)

Τα αλλάζει πάλι όλα ο Τούρκος παραγωγός στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, στέλνει στον Άγιο Δομίνικο άλλους δύο παίκτες. Τι συμβαίνει με τον γνωστό τραγουδιστή και γιατί δεν έρχεται στην Ελλάδα;

Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη θα υπάρχουν προσθήκες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού η παραγωγή θέλει το Survivor να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κόσμου, αλλά και για να δίνει ανάσες στους ήδη καταπονημένους παίκτες.

Survivor spoiler: Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη θα υπάρχουν προσθήκες στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αφού η παραγωγή θέλει το Survivor να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κόσμου, αλλά και για να δίνει ανάσες στους ήδη καταπονημένους παίκτες.

Ήδη έχουμε δει ότι έχουν μπει στο Survivor τρεις παίκτες, δύο για την ομάδα των Μαχητών και έναν για την ομάδα των Διασήμων. Ονόματα ακούγονται πολλά, σήμερα όμως αποκαλύφθηκαν δύο ακόμα που πρόκειται να εισέλθουν στο ριάλιτι.

Ο πρώτος αφορά την ομάδα των Διασήμων, αφού μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη και την όπως όλα δείχνουν αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη, θα χρειαστούν ενίσχυση άμεσα. Αυτός θα είναι ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου που εισβάλει στο Survivor

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος έχει κάνει μπαμ τα τελευταία χρόνια με τα τραγούδια του. Είναι εκπρόσωπος του σύγχρονου λαϊκού ρεπερτορίου και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του.

Από το ξεκίνημα, σχεδόν, της καριέρας του, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας του Caramela, μέσα στο οποίο έχει συναντήσει μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Ο δεύτερος θα είναι Μαχητής και θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι make up & hair artist!

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που θα μπει στο Survivor

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στην Κνωσό μαζί με τους γονείς του.

Στην ηλικία των 10 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα και συνέχισε την ζωή του στην πρωτεύουσα.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στην ηλικία των 18 χρονών στη σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος στην Κηφισιά, όπου έμεινε εκεί για 2 χρόνια και αποφοίτησε αριστούχος.

Στην συνέχεια και σε ηλικία 20 χρονών συνεργάστηκε με την Ρούλα Κορόμηλα και έτσι δυναμικά μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

Σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η συνεργασία του με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Roberto Cavali…

Πηγή: tvfreaks.gr

Survivor: Χάσαμε τον Βαλάντη, stop! Γιατί δεν έχει γυρίσει ακόμα από τον Άγιο Δομίνικο;

Μπορεί ο Βαλάντης να έχει αποχωρήσει εδώ και μία εβδομάδα από το Survivor –καίγοντας μάλιστα και την κόκκινη μπαντάνα του– αλλά στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει φτάσει. Κανονικά, οι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τη Δευτέρα το πρωί.

Αυτή είναι η συνήθης τακτική που ισχύει για όλα τα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα, με μία μόνη εξαίρεση: την περίπτωση του Στέλιου Χανταμπάκη που συμμετείχε στο πρώτο Survivor.

Ο Στέλιος είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για εκείνον μέσα στο Survivor με αποτέλεσμα όταν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο και πληροφορήθηκε τι έλεγαν για εκείνον στην Ελλάδα να υποστεί μεγάλο σοκ.

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με όσα ακούγονταν τότε, που οδήγησε την παραγωγή να τον κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο για δέκα μέρες και να ταξιδέψει εκεί η Ελεονώρα Μελέτη, που παρουσίαζε τότε το Survivor Panorama, για να του πάρει συνέντευξη.

Για τον Βαλάντη, η πρώτη ενημέρωση που είχαν οι δημοσιογράφοι ήταν ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Παρόλα αυτά είναι Τετάρτη και δεν υπάρχει ακόμα η ημερομηνία άφιξής του.

Οι πρώτες πληροφορίες τον ήθελαν να επιστρέφει μαζί με τον Μπέλλο και τον Καλαφατά που αποχώρησαν από την ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες επέστρεψαν σήμερα και ο Βαλάντης δεν ήταν στη λίστα των επιβατών.

Φως στο θρίλερ που έχει δημιουργηθεί μας έδωσε άνθρωπος του ΣΚΑΪ που μας είπε ότι η προγραμματισμένη πτήση για τη Δευτέρα ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και πρέπει να αγοραστεί εκ νέου εισιτήριο επιστροφής.

Στο μυστήριο της επιστροφής του Βαλάντη έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα που αφορά στην κυκλοφορία του νέου του single.

Παρόλο που η Heaven μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της είχε προαναγγείλει ότι το νέο τραγούδι του Βαλάντη με τίτλο «Άστο» θα κυκλοφορούσε χτες, ως διά μαγείας εξαφανίστηκε η ανάρτηση.

Δεν είναι δηλαδή ότι δόθηκε μία νέα ημερομηνία, αλλά εξαφανίστηκε εντελώς η προαναγγελία της κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Stay tuned!

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags