Facebook Pixel Masterchef: Εφιάλτης για Κοντιζά και Ιωαννίδη - Δέχθηκαν επίθεση οι κριτές του Masterchef - Πήραν σεκιούριτι!
Life
| 2022-01-29 12:11:00

Εφιάλτης για Κοντιζά και Ιωαννίδη - Δέχθηκαν επίθεση οι κριτές του Masterchef - Πήραν σεκιούριτι!

Sportdog Team
Εφιάλτης για Κοντιζά και Ιωαννίδη - Δέχθηκαν επίθεση οι κριτές του Masterchef - Πήραν σεκιούριτι!

Αποκάλυψη που σοκάρει για τους διάσημους σεφ, οι οποίοι πέρασαν πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες
 

Οι Πάνος Ιωαννίδης Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ιδιαιτέρως γνωστοί μέσω της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας του Masterchef και φυσικά αναγνωρίσιμοι στον δρόμοι!

Και οι τρεις είναι εξαιρετικοί στο ρόλο τους και δεν είναι τυχαίο πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήθελε να τους δώσει ένα τρελό ποσό το καλοκαίρι για να φύγουν από το Star και να μετακομίσουν στον ΣΚΑΪ και να παρουσιάσουν εκεί ένα ριάλιτι μαγειρικής.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, υπήρξε ένα δυσάρεστο γεγονός για τους Κοντιζά και Ιωαννίδη, καθώς σημειώθηκε απόπειρα διάρρηξης εναντίον τους και σύμφωνα με την εφημερίδα Spirtο έζησαν εφιαλτικές στιγμές. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να προσλάβουν και έξτρα σεκιούριτι!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

 

"Κόπηκαν τα χαμόγελα" στο Masterchef - Ανακοινώθηκαν τα μαντάτα στους κριτές - Αλλαγές στο ριάλιτι!

Έντονος προβληματισμός υπάρχει τις τελευταίες ημέρες με την τηλεθέαση που αποτυπώνεται στους πίνακες το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef.

Αν και ξεκίνησε δυναμικά τα νούμερα του έχουν πέσει σημειώνοντας πτώση τουλάχιστον 30% -40% την ώρα που και ο Σασμός τσιμπάει νούμερα καθώς κορυφώνονται αρκετές από τις ιστορίες που είναι σε εξέλιξη αλλά και το survivor κερδίζει κοινό και δείχνει να παγώνει τον κόσμο του.

Τα γυρίσματα στο MasterChef έχουν προχωρήσει αρκετά και γίνεται συζήτηση μεταξύ της παραγωγής και του Star να βάλουν μεγαλύτερο κομμάτι ριάλιτι στο μοντάρισμα των επεισοδίων!

Ο κόσμος δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μαγειρικές επιδόσεις των παικτών όσο για τις ατάκες των τριών κριτών και το κομμάτι φυσικά του reality! Μία κόντρα ένας έρωτας κλπ!

Αυτό φάνηκε και από την πορεία που είχαν τα δύο νέα project με μαγειρική που έβγαλαν τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο ΑΝΤ1 και πήγαν στην κυριολεξία άπατα

Να σημειώσουμε ότι χθες 25/1 το Master Chef Σημείωσε 17,2 στο δυναμικό κοινό και 12,9 στο σύνολο ενώ την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 15,5 στο δυναμικό κοινό και 12,1 στο σύνολο.

Πηγή: koolnews.gr

"Σκάνδαλο" με Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έξαλλος ο κριτής του Masterchef - Δείτε τι δημοσίευσε (ΦΩΤΟ)

Κάποιος επιτήδειος φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα του αγαπημένου σεφ του MasterChef και έφτιαξε έναν λογαριασμό στο instagram με το όνομα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Κάποιος επιτήδειος φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα του αγαπημένου σεφ του MasterChef και έφτιαξε έναν λογαριασμό στο instagram με το όνομα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο ίδιος ο σεφ ενημέρωσε με ανάρτηση του, τους διαδικτυακούς και όχι μόνο θαυμαστές του, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Φυσικά αυτή η μάστιγα πρέπει να σταματήσει, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα όχι μόνο στους νόμιμους ιδιοκτήτες, αφού εκμεταλλεύονται με την δημοφιλία τους τόσο για να αρπάξουν followers αλλά και για να θυσαυρίσουν.

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags