Facebook Pixel Survivor: Ανατροπή στο Survivor - Μπαίνουν παίκτες, αλλάζουν οι ομάδες - Ποια Ταραμπάνκο; Άλλο το νέο φαβορί!
Life
| 2022-02-04 08:23:00

Ανατροπή στο Survivor - Μπαίνουν παίκτες, αλλάζουν οι ομάδες - Ποια Ταραμπάνκο; Άλλο το νέο φαβορί!

Sportdog Team
Ανατροπή στο Survivor - Μπαίνουν παίκτες, αλλάζουν οι ομάδες - Ποια Ταραμπάνκο; Άλλο το νέο φαβορί!

Όλα αναμένεται να αλλάξουν προσεχώς στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης. Τι θα συμβεί, γιατί έρχονται όλα τούμπα στον Άγιο Δομίνικο και ποιοι ταξιδεύουν για το νησί;

Survivor: Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει όχι και τόσο καλά θα έλεγε κάποιος. Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές. Κλείνουμε σιγά σιγά τον πρώτο μήνα από την έναρξη του φετινού Survivor. Ένα παιχνίδι επιβίωσης που μπορεί να πει κάποιος ότι είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές.

Ήδη σε ένα μήνα και τι δεν έχουμε δει. Από ανατροπή σε ανατροπή πάμε. Η Μυριέλλα να είναι το επίκεντρο με το καλημέρα, ο Κατσαούνης να ακολουθεί… και ο Βαλάντης που έφυγε. Μιλάμε φυσικά για παιχνίδια τακτικής, στρατηγικής. Όλα έχει το μενού.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Νέοι παίκτες ετοιμάζονται να ταράξουν τα νερά στον Άγιο Δομίνικο. Σας είχαμε ενημερώσει για την είσοδο της Κάτια Ταραμπάνκο, αυτό βέβαια το έχουν ήδη καθυστερήσει. Η Κάτια θα μπει, απλά δεν έχουμε εξήγηση για πιο λόγο την καθυστερούν. Μπορεί να θέλουν είσοδο στο… φινάλε. Θα δούμε, πάντως το σίγουρο είναι ότι θα εισβάλει και είναι πανέτοιμη για αυτό.

Νέοι παίκτες, νέα δεδομένα

Συνεχίζουμε όμως με φρέσκα νέα. Τα φρέσκα νέα ποια είναι; Η είσοδος του Σάκη Αρσενίου και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Δύο παίκτες οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις δύο ομάδες. Ο πρώτος θα μπει στην ομάδα των Διασήμων και ο δεύτερος στην ομάδα των Μαχητών. Τώρα πως γίνεται να βάλουν ένα δημοφιλής πρόσωπο στους Μαχητές είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο.

Φυσικά οι προσθήκες δεν σταματάνε εδώ. Κι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους. Πάντως από την ενημέρωση που έχουμε… το φαβορί για να το πάρει δεν έχει μπει ακόμα. Θα εισβάλει σε μερικές μέρες. Μιλάμε για παίκτη που σίγουρα θα αφήσει γερό στίγμα στο παιχνίδι επιβίωσης.

… και μίξη ομάδων!

Είπαμε οι ανατροπές είναι μεγάλες και δεν θα σταματήσουν. Αφού θα δούμε και νέους παίκτες θα αλλάξει και λίγο η τράπουλα. Εκεί που όλα θα φαίνονται ίδια ο Τούρκος θα παίξει μία ώστε να τα γυρίσει όλα τούμπα. Νέες ομάδες με αρχηγούς και το… έλα να δεις.

Αυτό θα αργήσει λίγο, αλλά η απόφαση έχει παρθεί. Δεν αλλάζει. Είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα. Με νέους παίκτες, άλλα δεδομένα και στην ίδια ομάδα Κατσαούνη και Μυριέλλα.

Μίξη ομάδων λοιπόν προσεχώς και η κατάσταση γυρνάει ανάποδα…


Πηγή: thrylos24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags