Facebook Pixel Masterchef: Το πρώτο spoiler της χρονιάς για το Masterchef - Ποιος παίκτης αποχωρεί - ΣΟΚ για τους κριτές! (Vid)
Life
| 2022-02-14 09:20:00

Το πρώτο spoiler της χρονιάς για το Masterchef - Ποιος παίκτης αποχωρεί - ΣΟΚ για τους κριτές! (Vid)

Sportdog Team
Το πρώτο spoiler της χρονιάς για το Masterchef - Ποιος παίκτης αποχωρεί - ΣΟΚ για τους κριτές! (Vid)

Βρίσκεται ήδη εκτός σπιτιού, καθώς παρά τη στήριξη από τους Κουτσόπουλο, Ιωαννίδη και Κοντιζά δεν τα τα πήγε καθόλου καλά στην πρώτη δοκιμασία!

Το MasterChef 2022 ξεκίνησε και στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε είδαμε τους 24 παίκτες να μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το MasterChef θα προβάλλεται πλέον καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:00, ενώ το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά.

Τα γυρίσματα είναι μάλιστα, όπως κάθε χρόνο πολύ μπροστά και αρκετοί από τους 24 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει. Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend» μάθαμε μάλιστα ένα μικρό spoiler που αφορά τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί.

Πρόκειται λοιπόν για τον Νίκο Μπέρκα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει φέτος από το MasterChef. Ο συγκεκριμένος παίκτης παρότι δεν είχε «νικήσει» τον αντίπαλό του, είχε μπει στο σπίτι με τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσαν οι κριτές, οι οποίοι προφανώς και απογοητεύτηκαν με την εξέλιξή του!

MasterChef - Ποιος είναι ο Νίκος Μπέρκας

Ο Νίκος Μπέρκας είναι 42 χρονών. Οξυδερκής, χαλαρός, μουσικόφιλος, βιβλιοφάγος και λάτρης των μεγάλων προκλήσεων. Χωρίς  εμπειρία στις επαγγελματικές κουζίνες, ο Νίκος θέλει να τα δώσει όλα και μπαίνει με άγχος αλλά και με μεγάλο πάθος στην κουζίνα του MasterChef 2022. Δηλώνει πως μαθαίνει εύκολα και γρήγορα και ρουφάει γνώσεις σαν το σφουγγάρι.  Γνωρίζει πως ο προσηνής χαρακτήρας του θα κερδίσει τους συμπαίκτες του αλλά ο πρωταρχικός του στόχος είναι να κερδίσει τους κριτές με τα πιάτα του.

 

Αλλάζουν όλα στο Masterchef: Η επιστροφή πρώην παίκτριας και η αλλαγή μέρας προβολής! (ΒΙΝΤΕΟ)

To MasterChef επέστρεψε στην τηλεοπτική επικαιρότητα και αναμενόμενα κέρδισε αμέσως το κοινό. Μάλιστα οι οντισιόν φέτος θυμίζουν τον τρόπο που τις πρωτογνωρίσαμε γιατί πέρσι ήταν κάπως διαφορετικές. Ως πότε όμως τα επεισόδια θα είναι μόνο δύο και πότε θα μπούμε στο κυρίως μέρος του διαγωνισμού;

MasterChef: Οι αλλαγές στις μέρες προβολής

Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη, πλέον γνωρίζουμε τους 24 παίκτες και τώρα ξεκινάει το παιχνίδι. Για την ακρίβεια την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το πραγματικό MasterChef ξεκινά. Τα επεισόδια παύουν να είναι δύο και θα βλέπουμε πλέον πέντε την εβδομάδα. Ως έκτο και συμπληρωματικό θα προβάλλεται το MasterClass, κάθε Κυριακή στις 17.45.

Μάλιστα η πλήρης ενεργοποίηση του MasterChef ήταν αυτή που επίσπευσε το Dancing With the Stars. Το MasterChef μετατρέπεται στην ουσία στον απόλυτο κυρίαρχο στο πρόγραμμα του STAR, με το κανάλι να ευελπιστεί σε αντίστοιχη με το παρελθόν παρουσία.

MasterChef 6: Αγαπημένη πρώην παίκτρια εισβάλλει στο ριάλιτι

Το MasterChef 6 μετά την ολοκλήρωση των οντισιόν και του bootcamp ξεκινάει και επισήμως.

Οι 24 παίκτες έχουν μπει στο σπίτι και το ταξίδι ξεκινάει.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 14-2 οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν το πρώτο Mystery Box της χρονιάς αλλά και μια ακόμα έκπληξη.

Οι τρεις σεφ θα συναντήσουν την νικήτρια του προηγούμενου MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η οποία θα τους μιλήσει για την εμπειρία της και θα τους δώσει συμβουλές για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags