Facebook Pixel Δεύτερο Κανάλι από Μαρινάκη - Νέα επένδυση μετά το MEGA
Life
| 2022-02-17 09:00:00

Τεράστια έκπληξη από Μαρινάκη - Νέα επένδυση μετά το MEGA - Ρίχνει χρήμα σε δεύτερο κανάλι!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη από Μαρινάκη - Νέα επένδυση μετά το MEGA - Ρίχνει χρήμα σε δεύτερο κανάλι!

Οι συμφωνίες με τους πρώτους δημοσιογράφους και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και οι πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα!

Λίγα 24ωρα πριν μεταφέραμε το ρεπορτάζ για την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μπει πολύ δυνατά στον χώρο των media και τις σκέψεις του να ανοίξει δύο κανάλι και τώρα διέρρευσε η… απάντηση από το απέναντι «στρατόπεδο».

Συγκεκριμένα, το One του Ομίλου Αlter Εgo του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει δυναμική επανεκκίνηση. Πρόκειται για το διαδικτυακό κανάλι που εμφανίστηκε στο Ιnternet και στις ψηφιακές πλατφόρμες το 2019 και είναι πάλι έτοιμο να δώσει ισχυρό ενημερωτικό στίγμα και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Μούτσος έχει αναλάβει ήδη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, η Στέλλα Στυλιανού του μεσημεριανού και ο Νικήτας Κορωνάκης του απογευματινού. Το πρόγραμμα του σταθμού θα περιλαμβάνει τους αγώνες της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, πρόσφατα ντοκιμαντέρ (BBC) και ροή βίντεο με ρεπορτάζ κατά το πρότυπο του Euronews. Το κανάλι, με το οποίο ασχολείται επισταμένα ο έμπειρος γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης, είναι διαθέσιμο online στην πλατφόρμα Mega Play, στην Cosmote TV και στη Nova.

Παράλληλα, τα αρμόδια στελέχη του ομίλου έχουν μπει ήδη σε διαδικασία συζητήσεων για συνεργασίες με περιφερειακά κανάλια σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Στον… δρόμο του Μαρινάκη ο Μελισσανίδης - Αγοράζει άδεια για δύο κανάλια - Απέναντι από Σαββίδη!

Στη δημιουργία οικονομικού τηλεοπτικού σταθμού προσανατολίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο σταθμός θα μεταδίδει το πρόγραμμά του μέσω διαδικτύου σε πρώτη φάση και στη συνέχεια μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote TV και Nova, ενώ θα επιδιωχθούν συνεργασίες με ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, διαβάζουμε στο typologies.gr

Ο σταθμός θα στηρίζει το περιεχόμενο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» και την ιστοσελίδα www.naftemporiki.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η αλλαγή της εικόνας της εφημερίδας, εγχείρημα που ανέλαβε ο Δημήτρης Νίκας, και του site.

Παράλληλα σχεδιάζεται επένδυση στον χώρο της μόδας, με τη δημιουργία ενός νέου, ειδικού καναλιού!

Αγοράζει την έβδομη άδεια!

Τις συγκεκριμένες εξελίξεις επιβεβαιώνουν κι άλλα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία, εκτός από πολυεθνική εταιρία που έχει ήδη επενδύσει στην συνδρομητική τηλεόραση στη χώρα μας, και από τηλεοπτικό παραγωγό που επεκτείνεται συνεχώς εμφανίστηκε και νέος ενδιαφερόμενος για την έβδομη τηλεοπτική άδεια.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που πρόσφατα αγόρασε την ιστορική οικονομική εφημερίδα και ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει και κανάλι.

Πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζει ήδη δοκιμαστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο σε πρώτη φάση θα μεταδίδεται στο Ιντερνέτ και στις πλατφόρμες Cosmote και Nova κατά τα πρότυπα του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εφόσον πάντως επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες και προχρήσουν τα σχέδια, τότε όλοι οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας θα είναι και ιδιοκτήτες καναλιών, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει το MEGA, ο Ιβάν Σαββίδης το OPEN και ο Γιάννης Αλαφούζος τον ΣΚΑΙ!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags