Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: "Απογειώνει" το Survivor o Ατζούν - ’Εκλεισε συμφωνία με τέσσερα μεγάλα ονόματα - Πιέσεις σε Ντάνο!
Life
| 2022-02-19 13:34:00

"Απογειώνει" το Survivor o Ατζούν - ’Εκλεισε συμφωνία με τέσσερα μεγάλα ονόματα - Πιέσεις σε Ντάνο!

Sportdog Team
"Απογειώνει" το Survivor o Ατζούν - ’Εκλεισε συμφωνία με τέσσερα μεγάλα ονόματα - Πιέσεις σε Ντάνο!

Ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφισμένος να φέρει τα πάνω-κάτω στην ελληνική τηλεόραση και θέλει να στείλει στον Άγιο Δομίνικο τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει ποτέ...

Τα πρώτα νούμερα του Survivor έδειξαν ότι το ριάλιτι έχει τις δυνατότητες να σταθεί πολύ καλά στον πίνακα τηλεθέασης. Με τόσες δυνατές σειρές στα αντίπαλα κανάλια, η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα του Survivor θα ήταν το μεγάλο ερωτηματικά. Και παράλληλα το μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ.

Ο Ατζούν δεν μπορεί να μη χαμογελάει μέχρι τώρα, παρά το γεγονός ότι φέτος δεν υπάρχουν 30άρια. Βλέπει ότι το Survivor αντέχει. Κι εκείνος πλέον μπορεί να προχωρήσει το σχέδιό του. Γιατί αυτό που τον καίει περισσότερο δεν είναι τι θα γίνει φέτος, αλλά τη νέα σεζόν.

Στο μυαλό του Τούρκου παραγωγού βρίσκεται πάντα το All Star Survivor. Και ήθελε σαν τρελός να το βγάλει φέτος. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στόχος είναι να βγει ο κόσμος να χαλάσει του χρόνου. Και πιστεύει ότι έτσι τα 30άρια θα επιστρέψουν.

Ένα 100% All Star Survivor βέβαια χωρίς Ντάνο δεν γίνεται. Και εκεί θα κινηθούν όλες οι προσπάθειες του Ατζούν και των συνεργατών του. Ακούγεται πάρα πολύ έντονα ότι ο πάγος ανάμεσα στον Τούρκο και τον Αγγελόπουλο έχει σπάσει. Και το πρώτο βήμα για να γεφυρωθεί το χάσμα το έκανε ο Ατζούν.

Κάποια ονόματα θεωρούνται ήδη δεδομένα. Όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σάκης Κατσούλης και πιθανότατα και οι Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα. Οπότε αν κλείσει και ο Ντάνος, τότε ο βασικός κορμός υπάρχει. Και θα μπει ξανά στον… στίβο μάχης με άλλον αέρα του χρόνου.

Ο στόχος είναι ο εξής. Εάν συγκεντρωθούν 20 παλιοί παίκτες τότε το ριάλιτι θα προχωρήσει με δύο ομάδες παλαίμαχων και δεν θα υπάρχει καθόλου νέο… αίμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει μια All Star ομάδα και μια μεικτή με καινούργια πρόσωπα διάσημους και μαχητές.

Και τελειώνουμε με ένα κουίζ που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Εκείνος είναι πασίγνωστος παρουσιαστής. Εκείνη είναι μία κούκλα που στέκεται πάντα στο πλευρό του. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα. Τον τελευταίο καιρό όμως υπάρχουν πολλά σύννεφα. Και παρά τις προσπάθειές τους δεν τα έχουν διώξει. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη…

Πηγή: iciao.gr

Το... τερμάτισαν στο Survivor - Το πιο "καυτό" κοντινό που έχουμε δει ποτέ - Σχεδόν γυμνή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το casting του φετινού Survivor μπορεί να μην είναι πολύ πετυχημένο, όσον αφορά το γκελ που κάνουν οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, η παραγωγή είχε… 100% επιτυχία!

Όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και καθημερινά πλέον ο σκηνοθέτης προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου βέβαια, ο σκηνοθέτης είχε... τρελαθεί με την Ευριδίκη Παπαδόπουλου, η οποία αγωνίστηκε μόνο με το αποκαλυπτικό μαγιό της και η κάμερα δεν σταμάτησε να κάνει ζουμ στα οπίσθιά της!

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags