Facebook Pixel Masterchef: Χαμός στο Masterchef - Ο παίκτης που εξόργισε κοινό και κριτές - "Διώξτε τον ΤΩΡΑ" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-02-23 09:40:00

Χαμός στο Masterchef - Ο παίκτης που εξόργισε κοινό και κριτές - "Διώξτε τον ΤΩΡΑ" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο Masterchef - Ο παίκτης που εξόργισε κοινό και κριτές - "Διώξτε τον ΤΩΡΑ" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πλέον ένα...  κακόγουστο αστείο και η αποχώρηση του είναι μονόδρομος. Δείτε τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρικής και τα σχόλια στα social media!

Ο διαγωνισμός μαγειρικής (22/02) συνεχίζεται στο MasterChef 6 του STAR, και οι 22 επίδοξοι Master Chefs συνεχίζουν την μάχη τους στην κουζίνα. 

Οι παίχτες σε κανονικούς ρυθμούς στο σπίτι, και ανυπομονούσαν να δουν τις δύο νέες δοκιμασίες.

Οι παίχτες έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, τουλάχιστον όσοι έχουν, αλλά σίγουρα βγάζουν προς τα έξω και τον χαρακτήρα τους, ή τον ρόλο τους.

Ο Γρηγόρης παρουσιάστηκε πριν, αλλά και μετά πολύ εγωιστικά και υπεροπτικά απέναντι σε όλους σχεδόν τους παίχτες.

Ο έντονος χαρακτήρας του Γρηγόρη προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Πολύ γρήγορα, από την πρώτη κιόλας ομαδική δοκιμασία κατάφερε να ξεσηκώσεις τους χρήστες στο Twitter με πολλούς να κάνουν λόγο για «έπαρση» του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο τρόπος που απευθύνθηκε στην αρχηγό της Μπλε ομάδας Φανή Ζιώγα ήταν ένας από τους λόγους. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος απέφυγε να αναφέρει το όνομά της λέγοντας «η κοπέλα με το καρό πουκάμισο».

«Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα. Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικά απέναντι στην Φανή, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτος ο τρόπος συμπεριφοράς, αλλά και σε ορισμένους ακόμα παίχτες. Έχει φτάσει στα όρια του μπούλινγκ και πραγματικά μας ξεπερνάει, αν η παραγωγή το βλέπει σαν ένα αστείο.

Αν είναι αστείο, είναι κακόγουστο, και επικίνδυνο, για τα μηνύματα που θέλει να περάσει το ριάλιτι.

Κάκιστη η εικόνα που έβγαλε και με την συμπεριφορά του και γρήγορα είναι το μαύρο πρόβατο του διαγωνισμού για τα τηλεθεατόπουλα.

 

Αλλά να δούμε και το πολύ αρνητικό της υπόθεσης.

Πως γίνεται να υπάρχει στον διαγωνισμό μαγειρικής ένας παίχτης που σχεδόν ξεκάθαρα τους γράφει όλους κανονικά, και είναι αντίθετος σε όλα όσα πρεσβεύει το MasterChef.

Πως μπορεί να αμφισβητεί τους κριτές του MasterChef;

Πως μπορεί να είναι εναντίον των κανόνων του διαγωνισμού;

Η ίντριγκα που υποτίθεται ότι δίνει με τον χαρακτήρα του στο σπίτι και στον διαγωνισμό, είναι τόσο σημαντικά για την παραγωγή, έτσι ώστε να τον αφήνουν να στραπατσάρει την εικόνα του κόνσεπτ.

 

Εξυπηρετεί κάποιον συγκεκριμένο σκοπό, που σε εμάς τους απέξω μας διαφεύγει;

Η συνολική εικόνα, και παρουσία του μόνο ζημιά κάνουν στο ριάλιτι. Γιατί αύριο μεθαύριο, να μην αρχίσουν όλοι οι παίχτες να λένε τα δικά τους, και να αμφισβητούν τους κριτές, και τους κανόνες τους διαγωνισμού;

Ο Γρηγόρης με το στυλάκι του δεν προσφέρει τίποτα το σημαντικό, αλλά ούτε και οι μαγειρικές του ικανότητες μας έχουν ξετρελάνει.

Σας αρχηγός τα έκανε ρόιδο.

Σας παίχτης το ίδιο.

Μήπως η παρουσία του είναι ένα μεγάλο αρνητικό του φετινού διαγωνισμού;

Μια ματιά στα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετή για να δει κάποιος ότι κάτι δεν γίνεται καλά. Το κάστινγκ δεν ήταν ότι το καλύτερο. Ούτε πολλούς καλούς μάγειρες έχουμε τελικά, αλλά ούτε ιδιαίτερους χαρακτήρες για να κάνουν πιο δελεαστικό το ριάλιτι έχουμε.

Ας ρίξουμε μια ματιά τι λένε οι δικαστές του Twitter.



 

Πηγή: sports365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags