Facebook Pixel Έλενα Ακρίτα - Ντέπυ Γκολεμά: Ξέσπασε νέος "πόλεμος" με Ακρίτα και Γκολεμά για… Ρουβά, Ατζούν και Κιμ Γιονγκ Ον! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-02-25 07:47:00

Ξέσπασε νέος "πόλεμος" με Ακρίτα και Γκολεμά για… Σάκη Ρουβά, Ατζούν και Κιμ Γιονγκ Ουν! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασε νέος "πόλεμος" με Ακρίτα και Γκολεμά για… Σάκη Ρουβά, Ατζούν και Κιμ Γιονγκ Ουν! (ΦΩΤΟ)

Ειρωνείες και καρφιά για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Μία διαμάχη μόλις ξεκίνησε…

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με πέντε λέξεις τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη,  μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook εκτίμησε για τον τραγουδιστή πως: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε».

Κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να αντιδρούν. Η δημοσιογράφος μάλιστα άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τους followers της.

Κάποιος έγραψε: «Από εσάς συγκεκριμένα Elena Akrita αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτό το σχόλιο. Η τοποθέτηση του Ρουβά ήταν ακριβώς η ίδια με των γονιών του Άλκη, η ίδια με του Ζακ... "απαντάμε στη βία με αγάπη». Η κυρία Ακρίτα απάντησε: «Μιλάτε σοβαρά ή τρολάρετε; Ελπίζω το δεύτερο».



Ειρωνικά σχολίασε όμως την τοποθέτηση της Ακρίτα και η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, καθώς σε κείμενό της στα «Παραπολιτικά» ανέφερε:

«Εχει γούστο τώρα να αληθεύουν όσα λέγονται, ότι θίχτηκε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, και το «The masked singer» να μπαίνει ξανά στο συρτάρι. Αντε, καλέ! Εδώ δεν θίγεται ο Τούρκος που μπαινοβγαίνουν στο «Survivor», θα θιγεί για θέμα που δεν τον αφορά;

-Βέβαια, την ίδια άποψη έχει και η εθνική μας κατήγορος, ότι η καριέρα του Σάκη τελείωσε! Ναι, στη Βόρεια Κορέα, σίγουρα. Θα του το είχε πάρει το κεφάλι ο Κιμ Γιονγκ Ουν…»

Αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο στον… πόλεμο που μόλις ξεκίνησε!

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags