Facebook Pixel Survivor: Σκάνδαλο στο Survivor - Καταγγελία βόμβα από παίκτη - Έτσι "στήνει" τα παιχνίδια η παραγωγή (Vid)
Life
| 2022-02-27 15:17:00

Σκάνδαλο στο Survivor - Καταγγελία βόμβα από παίκτη - Έτσι "στήνει" τα παιχνίδια η παραγωγή (Vid)

Sportdog Team
Σκάνδαλο στο Survivor - Καταγγελία βόμβα από παίκτη - Έτσι "στήνει" τα παιχνίδια η παραγωγή (Vid)

Ο Ατζούν μπορεί να κανονίζει ποια ομάδα θα κερδίζει, ποια θα τρώει και ποια θα παίρνει τα έπαθλα στον Άγιο Δομίνικο!
 

Non Stop στην δράση στον Άγιο Δομίνικο, και οι φίλοι των μαχητών ή των διάσημων περιμένουν καθημερινά να δουν με αγωνία τις μονομαχίες τους. Το Survivor συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αλλά αυτό που κατά καιρούς μας έχει απασχολήσει, αν η παραγωγή επεμβαίνει στο παιχνίδι, και “φτιάχνει” το αποτέλεσμα όπως θέλει η ίδια, τελικά ένας παίχτης γνωστός του προηγούμενου κύκλου ήρθε να μας το επιβεβαιώσει.

Κατά το δοκούν λοιπόν η παραγωγούλα ετοιμάζει την κατάσταση για να εχει και τους νικητές που επιθυμεί.

“Ξέρουν τις αδυναμίες της κάθε ομάδας και ανάλογα διαλέγουν τον στίβο μάχης και τον στόχο.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα φυσικά. Αλλά δεν μας είπε αν πρόσεξε για διπλά ή και τριπλά γυρισμένα επεισόδια, στον στίβο μάχης ή στο συμβούλιο.

Πάνος Καλίδης για survivor:

Η παραγωγή αποφασίζει ποιο θα είναι το επόμενο αγώνισμα ανάλογα με το ποια ομάδα θέλει να κερδίσει

 

 

Δεν έχουμε ξαναδεί να «μαγειρεύεται» ψηφοφορία στο Survivor

Για τους νέους παίκτες και την περίοδο προσαρμογής τους μίλησε ο Πάνος Καλλίδης, ενώ σχολίασε το σχέδιο της Βρισηίδας Ανδριώτου για το ποιον θα ψηφίσουν.

 

 

Ανατροπή στο Survivor - Το απόλυτο φαβορί για τις 100.000 ευρώ - Πώς διέρρευσε η πληροφορία!

Μπορεί να μπαίνουν συνεχώς νέα πρόσωπα στο φετινό Survivor, ωστόσο ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιοι παίκτες. Μάλιστα οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν... δώσει και τα φαβορί, αν και υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή.

Προφανώς αναφερόμαστε στην αναγκαστική αποχώρηση του Πηλίδη, γεγονός που έφερε τα πάνω – κάτω, τόσο στο ριάλιτι, όσο και στις αποδόσεις στοιχήματος!

Μετά την αποχώρηση του λοιπόν, οι αποδόσεις και τα φαβορί αλλάζουν συνεχώς! Αλλη μία αλλαγή έγινε σήμερα! Μέχρι και πριν λίγες ώρες, βρίσκαμε στην κορυφή των φαβορί την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ωστόσο πλέον αυτή ανήκει στον Αρη Σοϊλέδη με απόδοση 4.50! Ο έμπειρος αθλητής έχει δείξει από τις πρώτες μέρες του στο ριάλιτι ότι προφανώς το έχει με τους στίβους μάχης και ότι είναι ένας παίκτης που ανεβάζει και ψυχολογικά την ομάδα του.

Στη 2η θέση ανέβηκε ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο αγρότης από τα Φάρσαλα έμεινε αλώβητος από την πρώτη του παρουσία σε συμβούλιο αποχώρησης, επιβεβαιώνοντας και στην πράξη ότι είναι ένας παίκτη με… κοινό! Η απόδοσή του από το 7.00 πλέον βρίσκεται στο 6.00. Η αγωνιστική πτώση της Ασημίνας Χατζηανδρέου την έφερε στην 3η θέση με απόδοση 8.00, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν Σάββας Κάλφας (9.00) και η Μυριέλλα Κουρεντή (10.00).

Πού βλέπουμε το Survivor

Το πρόγραμμα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ πέντε φορές την εβδομάδα, από Σάββατο μέχρι και Τετάρτη. Οι αγώνες ασυλίας διεξάγονται Κυριακή και Δευτέρα, ενώ το συμβούλιο αποχώρησης κάθε Τετάρτη όπου ανακοινώνεται ο παίκτης που θα φύγει.

Survivor νικητές

Η φετινή είναι η ένατη σεζόν του ελληνικού Survivor και πέμπτη με τη δομή που έχει τώρα. Οι νικητές ήταν οι εξής:

Survivor 2003: Ευαγγελία Δερμεντζόγλου
Survivor 2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
Survivor 2006*: Ντέρια Ντουρμουσλάρ
Survivor 2010: Βαγγέλης Γερασίμου
Survivor 2017: Γιώργος Αγγελόπουλος
Survivor 2018: Ηλίας Γκότσης
Survivor 2019*: Κατερίνα Δαλάκα – Γιουσούφ Καρακάγια
Survivor 2021: Σάκης Κατσούλης

* Survivor Ελλάδα-Τουρκία

Πηγή: kingbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags