Facebook Pixel GNTM: Τρομερές αλλαγές στο GNTM - "Τέλος" δύο κορυφαία ονόματα - Σκάει μεγάλη... μεταγραφή (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-02-27 14:43:00

Τρομερές αλλαγές στο GNTM - "Τέλος" δύο κορυφαία ονόματα - Σκάει μεγάλη... μεταγραφή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερές αλλαγές στο GNTM - "Τέλος" δύο κορυφαία ονόματα - Σκάει μεγάλη... μεταγραφή (ΦΩΤΟ)

Ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας στο STAR και ποιοι θα αποχωρήσουν ενόψει του επόμενου κυκλού;

Η πρώτη απόφαση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι γεγονός. To Style me Up ολοκληρώνεται σύντομα στον ALPHA (τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί) με την παρουσιάστρια να συζητά ήδη τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα στο Πάμε Δανάη, η γνωστή παρουσιάστρια – μοντέλο θα επιστρέψει στην καρέκλα του κριτή του GNTM.

 

 

Κλειδώνει στο GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεχθεί κρούση από την παραγωγή του ριάλιτι μόδας, το οποίο θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, χωρίς να είναι βέβαιο αν θα βγει στον αέρα το πρώτο ή το δεύτερο μισό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού επιστρέψει από τις διακοπές της (Los Angeles, Νέα Υόρκη, Miami, Τζαμάικα), θα έρθει και η οριστική συμφωνία με τον σταθμό της κάτω Κηφισιάς αλλά και την παραγωγή του GNTM.

Δεδομένο θεωρείται όπως είπε, η απουσία της Βίκυς Καγιά, παρόλα τα όσα ακούγονται, καθώς η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει το Dancing With The Stars, που πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου. Τέλος, η συνεργασία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με τον σταθμό και την παραγωγή, έχει ολοκληρωθεί και αυτό σημαίνει πως δεν θα την δούμε του χρόνου στο ριάλιτι μόδας.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο GNTM, εκεί που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα πριν από 4 χρόνια.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags