Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Η νέα μεγάλη καψούρα του Ατζούν - Αυτή την τραγουδίστρια θέλει στο Survivor - Έγινε πρόταση (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-03-04 09:20:00

Η νέα μεγάλη καψούρα του Ατζούν - Αυτή την τραγουδίστρια θέλει στο Survivor - Έγινε πρόταση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η νέα μεγάλη καψούρα του Ατζούν - Αυτή την τραγουδίστρια θέλει στο Survivor - Έγινε πρόταση (ΦΩΤΟ)

Πολιορκία από τον Τούρκο παραγωγό στην εντυπωσιακή μελαχρινή για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώτη της απάντηση ήταν αρνητική, αλλά θα επιστρέψει…  

Την έχουν παρομοιάσει με την Άντζελα Δημητρίου λόγω του παρουσιαστικού της.

Δεν το αρνείται. Λέει μάλιστα χαρακτηριστικά πως την έχει γνωρίσει και είναι εκπληκτικός άνθρωπος.

Η Μαρία Κορέλι δήλωσε πως της έχουν πει ότι μοιάζει πολύ με την Άντζελα Δημητρίου, ενώ τόνισε πως της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor: «Έχω ακούσει πάρα πολλά. Μου λένε ότι μοιάζω με αρκετές κοπέλες-τραγουδίστριες. Μια από αυτές είναι η Άντζελα Δημητρίου την οποία έχω γνωρίσει, έχω συνεργαστεί μαζί της. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος».

Όσο για το Survivor σχολίασε: «Αν με ρωτάς δεν θα άφηνα ένα σχήμα ή μια παράταση για να μπω σ’ ένα Show. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής. Έχω δεχθεί πρόταση πριν από λίγο διάστημα, όμως δεν ευδοκίμησε. Προέχει η καριέρα μου».

Παρόλα αυτά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί την έχει στη λίστα του και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται άμεσα να επιστρέψει με νέα πρόταση! Λέτε να την πείσει;

Δείτε τη συνέντευξή και φωτογραφίες της:

 

 

 

Μαρία Κορέλλι: Η αρχιτέκτονας που έγινε τραγουδίστρια

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές νέες παρουσίες στο ελληνικό πεντάγραμμο και αν τα κέντρα διασκέδασης δεν ήταν κλειστά, λόγω κορονοϊού τα τελευταία δυό χρόνια, σίγουρα η Μαρία Κορέλλι θα «έβαζε» φωτιά στις πίστες. Όμορφη με εντυπωσιακή εμφάνιση, η Κρητικοπούλα διαθέτει και φωνή και κορμί.

Στο τηλεοπτικό κοινό συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Voice of Greece, το 2015, αλλά τότε οι κριτές, αν και τους άρεσε η φωνή της, δεν είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους κι έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Προηγουμένως, είχε παρατήσει την Αρχιτεκτονική, μιας και το τραγούδι ήταν εκείνο που την ενδιέφερε από μικρή. Κι ερχόμενη στην Αθήνα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της.

Απολαύστε την!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags