Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης - Ιβάν Σαββίδης: Το πρώτο μεγάλο όνομα για το κανάλι του Μελισσανίδη - Τον ήθελε ο Σαββίδης - Πήγε και στο στούντιο!
Life
| 2022-03-04 09:00:00

Το πρώτο μεγάλο όνομα για το κανάλι του Μελισσανίδη - Τον ήθελε ο Σαββίδης - Πήγε και στο στούντιο!

Sportdog Team
Το πρώτο μεγάλο όνομα για το κανάλι του Μελισσανίδη - Τον ήθελε ο Σαββίδης - Πήγε και στο στούντιο!

Ο "Τίγρης" μπαίνει πολύ δυνατά και στα media πλέον και ξεκινάει με μία μεγάλη συμφωνία το νέο εγχείρημά του...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται για ένα πολύ… καυτό καλοκαίρι, καθώς εκτός από την ΑΕΚ, αναμένεται να ασχοληθεί πολύ σοβαρά και με τον χώρο των Media.

Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για την έβδομη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής άδειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις πάντως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο διεκδίκησης από τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ, της έβδομης πανελλαδικής άδειας.

Αντίθετα, κερδίζει έδαφος το ενδεχόμενο δημιουργίας δύο θεματικών καναλιών. Συγκεκριμένα, το e-tetradio, αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης «έχει στα «σκαριά» δύο θεματικά κανάλια. Την τηλεοπτική έκδοση της Ναυτεμπορικής, η οποία θα εστιάζει (φυσικά) στην οικονομική ενημέρωση όπως η ιστορική εφημερίδα, και την ελληνική έκδοση του Fashion TV, του δημοφιλούς καναλιού μόδας».

Το πιθανότερο είναι ότι ο σχεδιασμός που έχει γίνει προβλέπει τα δύο κανάλια να λειτουργήσουν μέσα από τις πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova.

Το πρώτο μεγάλο όνομα για το… γυαλί!

Ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στο μιντιακό project της «Ναυτεμπορικής» αναπτύσσει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, που το τελευταίο χρονικό διάστημα (όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη) συναντά δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια να ανανεώσει και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού τόσο την ιστορική εφημερίδα όσο και το site.

Το ενδιαφέρον στα όσα σχεδιάζει ο Μελισσανίδης εστιάζεται στην προοπτική της εμπλοκής του με την τηλεόραση. Οπως έχουμε γράψει, σχεδόν σε όλες τις επαφές που έχει με δημοσιογράφους αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο και του καναλιού, χωρίς να προσδιορίζει αν αυτό θα αναπτυχθεί διαδικτυακά ή συμβατικά.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα typologies προ ημερών αποκάλυψε και το πρώτο όνομα που φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι «Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του υπό δημιουργία NTV του Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε ο Λάμπης Ταγματάρχης. Το στούντιο 1.000 τ.μ. βρίσκεται στον Περισσό»!


Πρόκειται για μία προσωπικότητα με πλούσιο βιογραφικό. Μετά το μαύρο του κρατικού καναλιού για δύο χρόνια, ο κύριος Ταγματάρχης είχε πάρει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, θέση από την οποία παραιτήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Δεν είναι βέβαια άγνωστος στο εσωτερικό της ΕΡΤ, εφόσον είχε την ίδια θέση πριν πέσει το "μαύρο". Πριν βρεθεί εκεί, είχε μια σημαντική καριέρα στη δημοσιογραφία. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος για δεκαετίες σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά. Παράλληλα ασχολήθηκε και σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, ενώ έχει διδάξει και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα ερτζιανά, έχει περάσει από τον 9.84, τον ΣΚΑΪ, τον City 99.5, ενώ ως "κακό παιδί" μαζί με το Θανάση Λάλα, έκαναν τηλεφωνικές φάρσες που άφησαν εποχή. «Παλιά έκανα ραδιοφωνικές φάρσες στην εξουσία. Τώρα κάνω τη μεγαλύτερη φάρσα στον εαυτό μου» λέει σήμερα ο ίδιος.

Εκτός από καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, έχει διδάξει και δημοσιογραφία. Τους φοιτητές του, προσπαθεί να τους ενθαρρύνει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους όσο δύσκολο κι αν είναι να τα πραγματοποιήσουν: "Ποτέ δεν θα έλεγα σ' έναν νέο άνθρωπο να μην παλέψει για το όνειρό του. Η ιστορία και ο πολιτισμός και οι κοινωνίες πήγαν μπροστά γιατί οι άνθρωποι πάλευαν για τα όνειρα τους" έχει δηλώσει στην Real. 

Ο Λάμπης Ταγματάρχης πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί πολύ κοντά και στο OPEN, αφού του είχε προταθεί από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει την… ανακαίνιση του καναλιού, ωστόσο παρότι έγιναν συναντήσεις και συζητήσεις, τελικά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, αφού ζητούσε μεγαλύτερο μπάτζετ για το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags