Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής: Η εντυπωσιακή ξανθιά… σόκαρε τον Σεφερλή με την απάντηση για τις μπάλες και το ποδόσφαιρο! (Vid)
Life
| 2022-03-11 22:48:00

Η εντυπωσιακή ξανθιά… σόκαρε τον Σεφερλή με την απάντηση για τις μπάλες και το ποδόσφαιρο! (Vid)

Sportdog Team
Η εντυπωσιακή ξανθιά… σόκαρε τον Σεφερλή με την απάντηση για τις μπάλες και το ποδόσφαιρο! (Vid)

Ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός δεν περίμενε με τίποτα να ακούσει αυτή την απάντηση. Παραδέχθηκε και ο ίδιος πως... ξαφνιάστηκε.

Μάρκος Σεφερλής: Tο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 για 2η σεζόν, σ νέα πλέον ώρα.

Κάθε μεσημέρι, δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μία, μαντεύουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια οικογένεια έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτου ηλικίας και γνώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν τι απάντησε η κοινή γνώμη, γιατί πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται πάντα η πιο απίστευτη απάντηση!

Ο Μάρκος Σεφερλής λοιπόν, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια έκανε την εξής ερώτηση στις δύο παίκτριες: «Εκτός από μπάλα, πείτε μας κάτι που χρειάζεται κάποιος για να παίξει ποδόσφαιρο»!

Η απάντηση περί… Πινγκ Πονγκ ξάφνιασε άπαντες και φυσικά τον παρουσιαστή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Θρίλερ με Μάρκο Σεφερλή - Του έκλεψαν το σενάριο για τη νέα σειρά - Ραγδαίες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Μάμα… τσίτα», η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή έρχεται οσονούπω στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες με ηρωίδες μαμάδες στην …τσίτα που μαγνητοσκοπείται παρουσία κοινού, στο πρότυπο αντίστοιχων σειρών του εξωτερικού που γυρίζονται με live audience.

Όμως, ένα απρόβλεπτο εμπόδιο οδήγησε στην αναβολή των γυρισμάτων.
Κάποιος αφαίρεσε από το στούντιο -υποθέτουμε το καμαρίνι- το κομπιούτερ του Μάρκου Σεφερλή, στο οποίο ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε το σενάριο -τους διαλόγους- και τις σημειώσεις του για την σειρά.

«Ήταν ενημερωμένοι όλοι ηθοποιοί, από τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Κώστα Σόμερ, την Τάνια Τρύπη» είπε η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία μετέφερε την είδηση στην «Super Κατερίνα», για να καταλήξει στο γεγονός ότι γυρίσματα δεν έγιναν.

Άναυδη με το περιστατικό έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξέφρασε τη απορία της. «Δεν είναι εύκολο να κλέψεις από στούντιο. Υπάρχουν κάμερες, ασφάλεια…».

Όμως, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος την αποστόμωσε. «Μου έχουν κλέψει σε παλιότερες εκπομπές τόσα πράγματα από το καμαρίνι μου» σχολίασε.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags